Il Pasticcio

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Il Pasticcio
Private companiesLegal Services • Il Pasticcio

Contactgegevens Il Pasticcio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Il Pasticcio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Il Pasticcio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Marie de Bourgogne 3; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 512 62 52 (+32-02 512 62 52) 02 512 62 52 (+32-02 512 62 52)

Fax (fax): 02 512 62 52 (+32-02 512 62 52) 02 512 62 52 (+32-02 512 62 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Il Pasticcio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Il Pasticcio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Il Pasticcio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Il Pasticcio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Il Pasticcio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Il Pasticcio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Il Pasticcio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Il Pasticcio
Products information Il Pasticcio

BTW identificatienummer (tax): BE05085815429
Ondernemingsnummer: 6031463623
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Il Pasticcio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Il Pasticcio
(Get full report from official database of BE for Il Pasticcio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Il Pasticcio
Addition kinds of activities for Il Pasticcio

3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
28340603. Lip balms | Lip balms
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases

Werken bij Il Pasticcio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Il Pasticcio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Il Pasticcio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Il Pasticcio. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

Zoek naar antwoorden van Il Pasticcio in sociale netwerken
Look for responds of Il Pasticcio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Il Pasticcio. Laat een reactie achter voor Il Pasticcio. Il Pasticcio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Il Pasticcio. Leave a respond for Il Pasticcio. Il Pasticcio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Il Pasticcio op de google maps. Adres en contacten Il Pasticcio
Location of Il Pasticcio on the google maps. Address and contacts of Il Pasticcio

Andere gerelateerde bedrijven als come Il Pasticcio Il Pasticcio: FORTIS | ALVERN BENELUX | ELSTNER & FILS | PAUL DELEEBEECK | OLIVIER CHRISTIAENS

Other related companies as Il Pasticcio: FORTIS | ALVERN BENELUX | ELSTNER & FILS | PAUL DELEEBEECK | OLIVIER CHRISTIAENS

Il Pasticcio is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Il Pasticcio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05085815429. Het bedrijf Il Pasticcio bevindt zich op het adres: Rue Marie de Bourgogne 3; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Il Pasticcio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Il Pasticcio is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Il Pasticcio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Il Pasticcio, openstaande posities, locatie van Il Pasticcio op de kaart.

Il Pasticcio is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Il Pasticcio, company assigned to the tax number BE05085815429. The company Il Pasticcio is located at the address: Rue Marie de Bourgogne 3; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in Il Pasticcio were not found.
The main activity of Il Pasticcio is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Il Pasticcio is not available. You also can look at reviews of Il Pasticcio, open positions, location of Il Pasticcio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Il Pasticcio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Il Pasticcio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Il Pasticcio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Il Pasticcio, employees, financial statistics.