Hanssens Bakkerij

Contactgegevens Hanssens Bakkerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hanssens Bakkerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hanssens Bakkerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkplein 8; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 71 40 57 (+32-056 71 40 57) 056 71 40 57 (+32-056 71 40 57)

Fax (fax): +32 (13) 891-72-38 +32 (13) 891-72-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hanssens Bakkerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hanssens Bakkerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hanssens Bakkerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hanssens Bakkerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hanssens Bakkerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hanssens Bakkerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hanssens Bakkerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hanssens Bakkerij
Products information Hanssens Bakkerij

BTW identificatienummer (tax): BE02329071044
Ondernemingsnummer: 3858093261
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Hanssens Bakkerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hanssens Bakkerij
(Get full report from official database of BE for Hanssens Bakkerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hanssens Bakkerij
Addition kinds of activities for Hanssens Bakkerij

3295. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
20460305. fructose | Fructose
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
38290111. Synchronisatoren, vliegtuigmotor | Synchronizers, aircraft engine
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij Hanssens Bakkerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hanssens Bakkerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hanssens Bakkerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hanssens Bakkerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van Hanssens Bakkerij in sociale netwerken
Look for responds of Hanssens Bakkerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hanssens Bakkerij. Laat een reactie achter voor Hanssens Bakkerij. Hanssens Bakkerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hanssens Bakkerij. Leave a respond for Hanssens Bakkerij. Hanssens Bakkerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hanssens Bakkerij op de google maps. Adres en contacten Hanssens Bakkerij
Location of Hanssens Bakkerij on the google maps. Address and contacts of Hanssens Bakkerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Hanssens Bakkerij Hanssens Bakkerij: BROUWERIJ SOENEN | Eric Hairstyling | Vergote Garage | F. HENDERIX | HOG. LEERG. ST.LUCAS

Other related companies as Hanssens Bakkerij: BROUWERIJ SOENEN | Eric Hairstyling | Vergote Garage | F. HENDERIX | HOG. LEERG. ST.LUCAS

Hanssens Bakkerij is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hanssens Bakkerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02329071044. Het bedrijf Hanssens Bakkerij bevindt zich op het adres: Kerkplein 8; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Hanssens Bakkerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hanssens Bakkerij is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hanssens Bakkerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hanssens Bakkerij, openstaande posities, locatie van Hanssens Bakkerij op de kaart.

Hanssens Bakkerij is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hanssens Bakkerij, company assigned to the tax number BE02329071044. The company Hanssens Bakkerij is located at the address: Kerkplein 8; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in Hanssens Bakkerij were not found.
The main activity of Hanssens Bakkerij is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hanssens Bakkerij is not available. You also can look at reviews of Hanssens Bakkerij, open positions, location of Hanssens Bakkerij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hanssens Bakkerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hanssens Bakkerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hanssens Bakkerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hanssens Bakkerij, employees, financial statistics.