FLNAMAHN SPRL

Contactgegevens FLNAMAHN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNAMAHN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNAMAHN SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De La Limite 21 1210 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-19-50-78 32-22-19-50-78

Fax (fax): 32-22-19-48-88 32-22-19-48-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNAMAHN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNAMAHN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNAMAHN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNAMAHN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNAMAHN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNAMAHN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNAMAHN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNAMAHN SPRL
Products information FLNAMAHN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07904083251
Ondernemingsnummer: 7668701171
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLNAMAHN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Networks - installation and maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNAMAHN SPRL
(Get full report from official database of BE for FLNAMAHN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNAMAHN SPRL
Addition kinds of activities for FLNAMAHN SPRL

5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
335499. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
31990109. richtkeggen | Whipstocks
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
54990200. Drankwinkels | Beverage stores
96319900. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec

Werken bij FLNAMAHN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNAMAHN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNAMAHN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNAMAHN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van FLNAMAHN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLNAMAHN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNAMAHN SPRL. Laat een reactie achter voor FLNAMAHN SPRL. FLNAMAHN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNAMAHN SPRL. Leave a respond for FLNAMAHN SPRL. FLNAMAHN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNAMAHN SPRL op de google maps. Adres en contacten FLNAMAHN SPRL
Location of FLNAMAHN SPRL on the google maps. Address and contacts of FLNAMAHN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNAMAHN SPRL FLNAMAHN SPRL: Wouters Peter BVBA | RESIDENTIE RIETDIJK | ODYSSEE 1372 SPRL | CUPPENS VANHERK | V.V.V. TONGEREN

Other related companies as FLNAMAHN SPRL: Wouters Peter BVBA | RESIDENTIE RIETDIJK | ODYSSEE 1372 SPRL | CUPPENS VANHERK | V.V.V. TONGEREN

FLNAMAHN SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNAMAHN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07904083251. Het bedrijf FLNAMAHN SPRL bevindt zich op het adres: R. De La Limite 21 1210 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Networks - installation and maintenance. Producten gemaakt in FLNAMAHN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNAMAHN SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNAMAHN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNAMAHN SPRL, openstaande posities, locatie van FLNAMAHN SPRL op de kaart.

FLNAMAHN SPRL is a company, that was registered 2013 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLNAMAHN SPRL, company assigned to the tax number BE07904083251. The company FLNAMAHN SPRL is located at the address: R. De La Limite 21 1210 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Networks - installation and maintenance. Products created in FLNAMAHN SPRL were not found.
The main activity of FLNAMAHN SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNAMAHN SPRL is not available. You also can look at reviews of FLNAMAHN SPRL, open positions, location of FLNAMAHN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNAMAHN SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNAMAHN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNAMAHN SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNAMAHN SPRL, employees, financial statistics.