FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV
Private companiesNational Security and International Affairs • FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV

Contactgegevens FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Prins Boudewijnln. 117 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-78-03-03 32-37-78-03-03

Fax (fax): 32-37-77-01-40 32-37-77-01-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV
Products information FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01561401367
Ondernemingsnummer: 3315643310
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vehicles - services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV
(Get full report from official database of BE for FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV
Addition kinds of activities for FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV

33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand

Werken bij FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. Laat een reactie achter voor FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. Leave a respond for FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV. FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV op de google maps. Adres en contacten FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV
Location of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV on the google maps. Address and contacts of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV: VANDEVONDELE JACQUES | AGRI DIVING | GUY VAN WINGHEM | ASIA RECUP CENTER VERCAMMEN | brg s.a.

Other related companies as FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV: VANDEVONDELE JACQUES | AGRI DIVING | GUY VAN WINGHEM | ASIA RECUP CENTER VERCAMMEN | brg s.a.

FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01561401367. Het bedrijf FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnln. 117 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vehicles - services. Producten gemaakt in FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, openstaande posities, locatie van FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV op de kaart.

FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV is a company, that was registered 2011 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, company assigned to the tax number BE01561401367. The company FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV is located at the address: Prins Boudewijnln. 117 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vehicles - services. Products created in FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV were not found.
The main activity of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV is not available. You also can look at reviews of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, open positions, location of FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGARAGE & CARROSSERIE VANHOECKE NV, employees, financial statistics.