De Kroon Koffiehuis

Contactgegevens De Kroon Koffiehuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kroon Koffiehuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kroon Koffiehuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): de Villegasstraat 13; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 239 47 11 (+32-03 239 47 11) 03 239 47 11 (+32-03 239 47 11)

Fax (fax): +32 (61) 174-49-32 +32 (61) 174-49-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kroon Koffiehuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kroon Koffiehuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kroon Koffiehuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kroon Koffiehuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kroon Koffiehuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kroon Koffiehuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kroon Koffiehuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kroon Koffiehuis
Products information De Kroon Koffiehuis

BTW identificatienummer (tax): BE04236297607
Ondernemingsnummer: 5237976074
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Taverns

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kroon Koffiehuis
(Get full report from official database of BE for De Kroon Koffiehuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kroon Koffiehuis
Addition kinds of activities for De Kroon Koffiehuis

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
01720000. druiven | Grapes
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
28420110. Wax removers | Wax removers
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec

Werken bij De Kroon Koffiehuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kroon Koffiehuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kroon Koffiehuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kroon Koffiehuis. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van De Kroon Koffiehuis in sociale netwerken
Look for responds of De Kroon Koffiehuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kroon Koffiehuis. Laat een reactie achter voor De Kroon Koffiehuis. De Kroon Koffiehuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kroon Koffiehuis. Leave a respond for De Kroon Koffiehuis. De Kroon Koffiehuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kroon Koffiehuis op de google maps. Adres en contacten De Kroon Koffiehuis
Location of De Kroon Koffiehuis on the google maps. Address and contacts of De Kroon Koffiehuis

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kroon Koffiehuis De Kroon Koffiehuis: ARNOLD PAUWELYN | TWO WAY COMMUNICATIONS | MULLENS | Actimed SPRL | FILIP MERTENS

Other related companies as De Kroon Koffiehuis: ARNOLD PAUWELYN | TWO WAY COMMUNICATIONS | MULLENS | Actimed SPRL | FILIP MERTENS

De Kroon Koffiehuis is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kroon Koffiehuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236297607. Het bedrijf De Kroon Koffiehuis bevindt zich op het adres: de Villegasstraat 13; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Lijst met producten zijn Taverns.
De hoofdactiviteit van De Kroon Koffiehuis is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kroon Koffiehuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kroon Koffiehuis, openstaande posities, locatie van De Kroon Koffiehuis op de kaart.

De Kroon Koffiehuis is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Kroon Koffiehuis, company assigned to the tax number BE04236297607. The company De Kroon Koffiehuis is located at the address: de Villegasstraat 13; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. List of products are Taverns.
The main activity of De Kroon Koffiehuis is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kroon Koffiehuis is not available. You also can look at reviews of De Kroon Koffiehuis, open positions, location of De Kroon Koffiehuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kroon Koffiehuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kroon Koffiehuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kroon Koffiehuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kroon Koffiehuis, employees, financial statistics.