Crocque-Americain

Contactgegevens Crocque-Americain: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crocque-Americain: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crocque-Americain

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ganzendries 204; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 220 73 76 (+32-09 220 73 76) 09 220 73 76 (+32-09 220 73 76)

Fax (fax): 09 220 69 36 (+32-09 220 69 36) 09 220 69 36 (+32-09 220 69 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crocque-Americain: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crocque-Americain"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crocque-Americain"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crocque-Americain, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crocque-Americain. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crocque-Americain, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crocque-Americain. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crocque-Americain
Products information Crocque-Americain

BTW identificatienummer (tax): BE01856384277
Ondernemingsnummer: 4280792236
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Crocque-Americain zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crocque-Americain
(Get full report from official database of BE for Crocque-Americain)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crocque-Americain
Addition kinds of activities for Crocque-Americain

267905. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
504401. Rekenmachines | Calculating machines
20240204. spumoni | Spumoni
31310504. Tassen, leer of metaal | Toe caps, leather or metal
50230301. gordijnen | Curtains
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs
95310401. Behuisingsprogramma's, federale overheid | Housing programs, federal government

Werken bij Crocque-Americain: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crocque-Americain: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crocque-Americain. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crocque-Americain. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van Crocque-Americain in sociale netwerken
Look for responds of Crocque-Americain in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crocque-Americain. Laat een reactie achter voor Crocque-Americain. Crocque-Americain bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crocque-Americain. Leave a respond for Crocque-Americain. Crocque-Americain on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crocque-Americain op de google maps. Adres en contacten Crocque-Americain
Location of Crocque-Americain on the google maps. Address and contacts of Crocque-Americain

Andere gerelateerde bedrijven als come Crocque-Americain Crocque-Americain: BAKKERIJ PIEDFORT-VERVOORT | GEBERIT | BKM nv | T.T.M. | I. REVELANT

Other related companies as Crocque-Americain: BAKKERIJ PIEDFORT-VERVOORT | GEBERIT | BKM nv | T.T.M. | I. REVELANT

Crocque-Americain is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crocque-Americain, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856384277. Het bedrijf Crocque-Americain bevindt zich op het adres: Ganzendries 204; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Crocque-Americain zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crocque-Americain is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crocque-Americain is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crocque-Americain, openstaande posities, locatie van Crocque-Americain op de kaart.

Crocque-Americain is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crocque-Americain, company assigned to the tax number BE01856384277. The company Crocque-Americain is located at the address: Ganzendries 204; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Snack-bars. Products created in Crocque-Americain were not found.
The main activity of Crocque-Americain is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Crocque-Americain is not available. You also can look at reviews of Crocque-Americain, open positions, location of Crocque-Americain on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crocque-Americain, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crocque-Americain, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crocque-Americain, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crocque-Americain, employees, financial statistics.