FLSMURFIT KAPPA OLEN NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLSMURFIT KAPPA OLEN NV
Private companiesMembership Organizations • FLSMURFIT KAPPA OLEN NV

Contactgegevens FLSMURFIT KAPPA OLEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSMURFIT KAPPA OLEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSMURFIT KAPPA OLEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lammerdries 57 2250 Olen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-40-57-00 32-14-40-57-00

Fax (fax): 32-14-25-94-65 32-14-25-94-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSMURFIT KAPPA OLEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSMURFIT KAPPA OLEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSMURFIT KAPPA OLEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSMURFIT KAPPA OLEN NV
Products information FLSMURFIT KAPPA OLEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01370513916
Ondernemingsnummer: 2246948242
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLSMURFIT KAPPA OLEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boxes, cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSMURFIT KAPPA OLEN NV
(Get full report from official database of BE for FLSMURFIT KAPPA OLEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSMURFIT KAPPA OLEN NV
Addition kinds of activities for FLSMURFIT KAPPA OLEN NV

873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
23890300. kostuums | Costumes
28420107. Roestverwijderaars | Rust removers
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal

Werken bij FLSMURFIT KAPPA OLEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSMURFIT KAPPA OLEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van FLSMURFIT KAPPA OLEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. Laat een reactie achter voor FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. FLSMURFIT KAPPA OLEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. Leave a respond for FLSMURFIT KAPPA OLEN NV. FLSMURFIT KAPPA OLEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSMURFIT KAPPA OLEN NV op de google maps. Adres en contacten FLSMURFIT KAPPA OLEN NV
Location of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV on the google maps. Address and contacts of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSMURFIT KAPPA OLEN NV FLSMURFIT KAPPA OLEN NV: THRASH CAN MAGAZIN | GERONIMO?S COMPANY | Desmet André SPRL | DE KASTELSE DURVERS | H. COLMANT

Other related companies as FLSMURFIT KAPPA OLEN NV: THRASH CAN MAGAZIN | GERONIMO?S COMPANY | Desmet André SPRL | DE KASTELSE DURVERS | H. COLMANT

FLSMURFIT KAPPA OLEN NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01370513916. Het bedrijf FLSMURFIT KAPPA OLEN NV bevindt zich op het adres: Lammerdries 57 2250 Olen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boxes, cardboard. Producten gemaakt in FLSMURFIT KAPPA OLEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSMURFIT KAPPA OLEN NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSMURFIT KAPPA OLEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, openstaande posities, locatie van FLSMURFIT KAPPA OLEN NV op de kaart.

FLSMURFIT KAPPA OLEN NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, company assigned to the tax number BE01370513916. The company FLSMURFIT KAPPA OLEN NV is located at the address: Lammerdries 57 2250 Olen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boxes, cardboard. Products created in FLSMURFIT KAPPA OLEN NV were not found.
The main activity of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV is not available. You also can look at reviews of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, open positions, location of FLSMURFIT KAPPA OLEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSMURFIT KAPPA OLEN NV, employees, financial statistics.