Krijnen Rookwaren Snoep

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Krijnen Rookwaren Snoep
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Krijnen Rookwaren Snoep

Contactgegevens Krijnen Rookwaren Snoep: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Krijnen Rookwaren Snoep: address, phone, fax, email, website, opening hours

Krijnen Rookwaren Snoep

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaamseweg 8; 2387; Baarle-Hertog, België

Telefoon (phone): 014 69 00 36 (+32-014 69 00 36) 014 69 00 36 (+32-014 69 00 36)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Krijnen Rookwaren Snoep: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Krijnen Rookwaren Snoep"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Krijnen Rookwaren Snoep"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Krijnen Rookwaren Snoep, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Krijnen Rookwaren Snoep. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Krijnen Rookwaren Snoep, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Krijnen Rookwaren Snoep. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Krijnen Rookwaren Snoep
Products information Krijnen Rookwaren Snoep

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Krijnen Rookwaren Snoep zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Smokers' supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Krijnen Rookwaren Snoep
(Get full report from official database of BE for Krijnen Rookwaren Snoep)

Aanvulling soorten activiteiten voor Krijnen Rookwaren Snoep
Addition kinds of activities for Krijnen Rookwaren Snoep

5148. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
75320203. Truck schilderij en lettering | Truck painting and lettering

Werken bij Krijnen Rookwaren Snoep: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Krijnen Rookwaren Snoep: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Krijnen Rookwaren Snoep. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Krijnen Rookwaren Snoep. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van Krijnen Rookwaren Snoep in sociale netwerken
Look for responds of Krijnen Rookwaren Snoep in social networks

Lees alle opmerkingen voor Krijnen Rookwaren Snoep. Laat een reactie achter voor Krijnen Rookwaren Snoep. Krijnen Rookwaren Snoep bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Krijnen Rookwaren Snoep. Leave a respond for Krijnen Rookwaren Snoep. Krijnen Rookwaren Snoep on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Krijnen Rookwaren Snoep op de google maps. Adres en contacten Krijnen Rookwaren Snoep
Location of Krijnen Rookwaren Snoep on the google maps. Address and contacts of Krijnen Rookwaren Snoep

Andere gerelateerde bedrijven als come Krijnen Rookwaren Snoep Krijnen Rookwaren Snoep: THE LION SNOOKER BVBA | Beaupain J-Cl | Rijckaert Nadine | S. CUSTERS | ETS. DALLONS

Other related companies as Krijnen Rookwaren Snoep: THE LION SNOOKER BVBA | Beaupain J-Cl | Rijckaert Nadine | S. CUSTERS | ETS. DALLONS

Krijnen Rookwaren Snoep is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Krijnen Rookwaren Snoep, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf Krijnen Rookwaren Snoep bevindt zich op het adres: Chaamseweg 8; 2387; Baarle-Hertog. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Smokers' supplies. Producten gemaakt in Krijnen Rookwaren Snoep zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Krijnen Rookwaren Snoep is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Krijnen Rookwaren Snoep is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Krijnen Rookwaren Snoep, openstaande posities, locatie van Krijnen Rookwaren Snoep op de kaart.

Krijnen Rookwaren Snoep is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Krijnen Rookwaren Snoep, company assigned to the tax number BE08795349121. The company Krijnen Rookwaren Snoep is located at the address: Chaamseweg 8; 2387; Baarle-Hertog. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Smokers' supplies. Products created in Krijnen Rookwaren Snoep were not found.
The main activity of Krijnen Rookwaren Snoep is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Krijnen Rookwaren Snoep is not available. You also can look at reviews of Krijnen Rookwaren Snoep, open positions, location of Krijnen Rookwaren Snoep on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Krijnen Rookwaren Snoep, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Krijnen Rookwaren Snoep, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Krijnen Rookwaren Snoep, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Krijnen Rookwaren Snoep, employees, financial statistics.