FLVALUCCY BVBA

Contactgegevens FLVALUCCY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVALUCCY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVALUCCY BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Heidestr. 6 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-24-28-18 32-11-24-28-18

Fax (fax): 32-11-24-28-65 32-11-24-28-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVALUCCY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVALUCCY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVALUCCY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVALUCCY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVALUCCY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVALUCCY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVALUCCY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVALUCCY BVBA
Products information FLVALUCCY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02614715576
Ondernemingsnummer: 9083190917
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLVALUCCY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and natural stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVALUCCY BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVALUCCY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVALUCCY BVBA
Addition kinds of activities for FLVALUCCY BVBA

5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
24991603. Drijvende dokken, hout | Floating docks, wood
28690316. Looizuur | Tannic acid
36790201. Phonograph naald cartridges | Phonograph needle cartridges
50840808. lieren | Winches
51910300. Zaden en bollen | Seeds and bulbs

Werken bij FLVALUCCY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVALUCCY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVALUCCY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVALUCCY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

Zoek naar antwoorden van FLVALUCCY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVALUCCY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVALUCCY BVBA. Laat een reactie achter voor FLVALUCCY BVBA. FLVALUCCY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVALUCCY BVBA. Leave a respond for FLVALUCCY BVBA. FLVALUCCY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVALUCCY BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVALUCCY BVBA
Location of FLVALUCCY BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVALUCCY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVALUCCY BVBA FLVALUCCY BVBA: FILIP FILIEUX | PHILIPPE DELMARQUETTE | ROSE-MARIE SCHRAUBEN | BANCONTACT-MISTER CASH | B.B.C. SAINTE-WALBURGE

Other related companies as FLVALUCCY BVBA: FILIP FILIEUX | PHILIPPE DELMARQUETTE | ROSE-MARIE SCHRAUBEN | BANCONTACT-MISTER CASH | B.B.C. SAINTE-WALBURGE

FLVALUCCY BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVALUCCY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02614715576. Het bedrijf FLVALUCCY BVBA bevindt zich op het adres: Heidestr. 6 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marble and natural stones. Producten gemaakt in FLVALUCCY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVALUCCY BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVALUCCY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVALUCCY BVBA, openstaande posities, locatie van FLVALUCCY BVBA op de kaart.

FLVALUCCY BVBA is a company, that was registered 2012 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLVALUCCY BVBA, company assigned to the tax number BE02614715576. The company FLVALUCCY BVBA is located at the address: Heidestr. 6 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marble and natural stones. Products created in FLVALUCCY BVBA were not found.
The main activity of FLVALUCCY BVBA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVALUCCY BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVALUCCY BVBA, open positions, location of FLVALUCCY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVALUCCY BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVALUCCY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVALUCCY BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVALUCCY BVBA, employees, financial statistics.