ROLAND LECOMTE

Contactgegevens ROLAND LECOMTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND LECOMTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND LECOMTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DES ALLI?S 15; 6530; THUIN, België

Telefoon (phone): 71590130 (+32-71590130) 71590130 (+32-71590130)

Fax (fax): +32 (61) 487-92-32 +32 (61) 487-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND LECOMTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND LECOMTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND LECOMTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND LECOMTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND LECOMTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND LECOMTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND LECOMTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND LECOMTE
Products information ROLAND LECOMTE

BTW identificatienummer (tax): BE09467712402
Ondernemingsnummer: 3524932861
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ROLAND LECOMTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND LECOMTE
(Get full report from official database of BE for ROLAND LECOMTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND LECOMTE
Addition kinds of activities for ROLAND LECOMTE

27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
30110103. Auto binnenbuizen | Automobile inner tubes
37310109. Scows, bouw en reparatie | Scows, building and repairing
51370601. Blouses | Blouses
57340203. Software, zaken en niet-spel | Software, business and non-game
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij ROLAND LECOMTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND LECOMTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND LECOMTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND LECOMTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

Zoek naar antwoorden van ROLAND LECOMTE in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND LECOMTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND LECOMTE. Laat een reactie achter voor ROLAND LECOMTE. ROLAND LECOMTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND LECOMTE. Leave a respond for ROLAND LECOMTE. ROLAND LECOMTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND LECOMTE op de google maps. Adres en contacten ROLAND LECOMTE
Location of ROLAND LECOMTE on the google maps. Address and contacts of ROLAND LECOMTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND LECOMTE ROLAND LECOMTE: GROUPEMENT EUROPEEN DES CAISSES D'EPARGNE AIDB GEIE | TEKENBURO DEDRACO | LIESBETH VANKEIRSBILCK | M. STRONGYLOS | CARROSSERIE OOMS

Other related companies as ROLAND LECOMTE: GROUPEMENT EUROPEEN DES CAISSES D'EPARGNE AIDB GEIE | TEKENBURO DEDRACO | LIESBETH VANKEIRSBILCK | M. STRONGYLOS | CARROSSERIE OOMS

ROLAND LECOMTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND LECOMTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09467712402. Het bedrijf ROLAND LECOMTE bevindt zich op het adres: DR?VE DES ALLI?S 15; 6530; THUIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Producten gemaakt in ROLAND LECOMTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAND LECOMTE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND LECOMTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND LECOMTE, openstaande posities, locatie van ROLAND LECOMTE op de kaart.

ROLAND LECOMTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND LECOMTE, company assigned to the tax number BE09467712402. The company ROLAND LECOMTE is located at the address: DR?VE DES ALLI?S 15; 6530; THUIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Products created in ROLAND LECOMTE were not found.
The main activity of ROLAND LECOMTE is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND LECOMTE is not available. You also can look at reviews of ROLAND LECOMTE, open positions, location of ROLAND LECOMTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND LECOMTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND LECOMTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND LECOMTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND LECOMTE, employees, financial statistics.