Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé
Private companiesMiscellaneous Retail • Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé

Contactgegevens Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé: address, phone, fax, email, website, opening hours

Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Sainctelette 12; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 23 58 20 (+32-065 23 58 20) 065 23 58 20 (+32-065 23 58 20)

Fax (fax): +32 (53) 541-56-64 +32 (53) 541-56-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé
Products information Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé

BTW identificatienummer (tax): BE07622009277
Ondernemingsnummer: 1608917236
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slimming salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé
(Get full report from official database of BE for Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé)

Aanvulling soorten activiteiten voor Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé
Addition kinds of activities for Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé

349999. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services

Werken bij Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé in sociale netwerken
Look for responds of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé in social networks

Lees alle opmerkingen voor Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Laat een reactie achter voor Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Leave a respond for Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé. Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé op de google maps. Adres en contacten Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé
Location of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé on the google maps. Address and contacts of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé

Andere gerelateerde bedrijven als come Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé: BOUCHERIE MOUSTAQUIM | O.C.M.W. | AUTORIJSCHOOL V.T.I. | Look Optiek | mellet motor SPRL

Other related companies as Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé: BOUCHERIE MOUSTAQUIM | O.C.M.W. | AUTORIJSCHOOL V.T.I. | Look Optiek | mellet motor SPRL

Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07622009277. Het bedrijf Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé bevindt zich op het adres: Boulevard Sainctelette 12; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slimming salons. Producten gemaakt in Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, openstaande posities, locatie van Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé op de kaart.

Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, company assigned to the tax number BE07622009277. The company Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé is located at the address: Boulevard Sainctelette 12; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slimming salons. Products created in Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé were not found.
The main activity of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé is not available. You also can look at reviews of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, open positions, location of Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Remodelling-Centre d'Endermologie Spécialisé, employees, financial statistics.