FLMALLEERDE BVBA

Contactgegevens FLMALLEERDE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMALLEERDE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMALLEERDE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hooistr. 13 8792 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-73-15-15 32-56-73-15-15

Fax (fax): 32-56-73-15-10 32-56-73-15-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMALLEERDE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMALLEERDE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMALLEERDE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMALLEERDE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMALLEERDE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMALLEERDE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMALLEERDE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMALLEERDE BVBA
Products information FLMALLEERDE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04187683105
Ondernemingsnummer: 9679473876
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLMALLEERDE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMALLEERDE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMALLEERDE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMALLEERDE BVBA
Addition kinds of activities for FLMALLEERDE BVBA

5014. Banden en buizen | Tires and tubes
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
34119902. Kan deksels en eindjes, metaal | Can lids and ends, metal
35650203. Kartonnen verpakkingsmachines | Carton packing machines

Werken bij FLMALLEERDE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMALLEERDE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMALLEERDE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMALLEERDE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

 • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

 • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

 • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

 • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: OZhulp@home

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Studentenjob

  - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van FLMALLEERDE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMALLEERDE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMALLEERDE BVBA. Laat een reactie achter voor FLMALLEERDE BVBA. FLMALLEERDE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMALLEERDE BVBA. Leave a respond for FLMALLEERDE BVBA. FLMALLEERDE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMALLEERDE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMALLEERDE BVBA
Location of FLMALLEERDE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMALLEERDE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMALLEERDE BVBA FLMALLEERDE BVBA: CHARCUTERIE ROOSDAAL | MCDONALD?S | ROGER SECRET | Hapo | MARIE-FRANCE ROUMANS

Other related companies as FLMALLEERDE BVBA: CHARCUTERIE ROOSDAAL | MCDONALD?S | ROGER SECRET | Hapo | MARIE-FRANCE ROUMANS

FLMALLEERDE BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMALLEERDE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187683105. Het bedrijf FLMALLEERDE BVBA bevindt zich op het adres: Hooistr. 13 8792 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLMALLEERDE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMALLEERDE BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMALLEERDE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMALLEERDE BVBA, openstaande posities, locatie van FLMALLEERDE BVBA op de kaart.

FLMALLEERDE BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMALLEERDE BVBA, company assigned to the tax number BE04187683105. The company FLMALLEERDE BVBA is located at the address: Hooistr. 13 8792 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLMALLEERDE BVBA were not found.
The main activity of FLMALLEERDE BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMALLEERDE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMALLEERDE BVBA, open positions, location of FLMALLEERDE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMALLEERDE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMALLEERDE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMALLEERDE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMALLEERDE BVBA, employees, financial statistics.