Benicimo House Of Beauty and Wellness

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Benicimo House Of Beauty and Wellness
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • Benicimo House Of Beauty and Wellness

Contactgegevens Benicimo House Of Beauty and Wellness: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Benicimo House Of Beauty and Wellness: address, phone, fax, email, website, opening hours

Benicimo House Of Beauty and Wellness

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keibergkerkweg 12; 9340; Lede, België

Telefoon (phone): 053 82 80 21 (+32-053 82 80 21) 053 82 80 21 (+32-053 82 80 21)

Fax (fax): +32 (64) 828-67-58 +32 (64) 828-67-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Benicimo House Of Beauty and Wellness: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Benicimo House Of Beauty and Wellness"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Benicimo House Of Beauty and Wellness"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Benicimo House Of Beauty and Wellness, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Benicimo House Of Beauty and Wellness. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Benicimo House Of Beauty and Wellness, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Benicimo House Of Beauty and Wellness. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Benicimo House Of Beauty and Wellness
Products information Benicimo House Of Beauty and Wellness

BTW identificatienummer (tax): BE09087860107
Ondernemingsnummer: 9245788574
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Beauty salons; Alternative treatments & therapies

Product categorie (product category): Slimming salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Benicimo House Of Beauty and Wellness
(Get full report from official database of BE for Benicimo House Of Beauty and Wellness)

Aanvulling soorten activiteiten voor Benicimo House Of Beauty and Wellness
Addition kinds of activities for Benicimo House Of Beauty and Wellness

245299. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij Benicimo House Of Beauty and Wellness: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Benicimo House Of Beauty and Wellness: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Benicimo House Of Beauty and Wellness. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Benicimo House Of Beauty and Wellness. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van Benicimo House Of Beauty and Wellness in sociale netwerken
Look for responds of Benicimo House Of Beauty and Wellness in social networks

Lees alle opmerkingen voor Benicimo House Of Beauty and Wellness. Laat een reactie achter voor Benicimo House Of Beauty and Wellness. Benicimo House Of Beauty and Wellness bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Benicimo House Of Beauty and Wellness. Leave a respond for Benicimo House Of Beauty and Wellness. Benicimo House Of Beauty and Wellness on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Benicimo House Of Beauty and Wellness op de google maps. Adres en contacten Benicimo House Of Beauty and Wellness
Location of Benicimo House Of Beauty and Wellness on the google maps. Address and contacts of Benicimo House Of Beauty and Wellness

Andere gerelateerde bedrijven als come Benicimo House Of Beauty and Wellness Benicimo House Of Beauty and Wellness: Beyls Ets | Aspa NV | Hairstudio Fabienne | VAN LOO ELEKTRIC | MARC-HENRI HUBERT

Other related companies as Benicimo House Of Beauty and Wellness: Beyls Ets | Aspa NV | Hairstudio Fabienne | VAN LOO ELEKTRIC | MARC-HENRI HUBERT

Benicimo House Of Beauty and Wellness is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Benicimo House Of Beauty and Wellness, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09087860107. Het bedrijf Benicimo House Of Beauty and Wellness bevindt zich op het adres: Keibergkerkweg 12; 9340; Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 454,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slimming salons. Lijst met producten zijn Beauty salons; Alternative treatments & therapies.
De hoofdactiviteit van Benicimo House Of Beauty and Wellness is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Benicimo House Of Beauty and Wellness is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Benicimo House Of Beauty and Wellness, openstaande posities, locatie van Benicimo House Of Beauty and Wellness op de kaart.

Benicimo House Of Beauty and Wellness is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Benicimo House Of Beauty and Wellness, company assigned to the tax number BE09087860107. The company Benicimo House Of Beauty and Wellness is located at the address: Keibergkerkweg 12; 9340; Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 454,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slimming salons. List of products are Beauty salons; Alternative treatments & therapies.
The main activity of Benicimo House Of Beauty and Wellness is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Benicimo House Of Beauty and Wellness is not available. You also can look at reviews of Benicimo House Of Beauty and Wellness, open positions, location of Benicimo House Of Beauty and Wellness on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Benicimo House Of Beauty and Wellness, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Benicimo House Of Beauty and Wellness, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Benicimo House Of Beauty and Wellness, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Benicimo House Of Beauty and Wellness, employees, financial statistics.