ACTION BRONZAGE & FITNESS

Particuliere bedrijvencommunicatie • ACTION BRONZAGE & FITNESS
Private companiesCommunications • ACTION BRONZAGE & FITNESS

Contactgegevens ACTION BRONZAGE & FITNESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION BRONZAGE & FITNESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION BRONZAGE & FITNESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square Edmond Machtens 1; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 36 49 (+32-02 410 36 49) 02 410 36 49 (+32-02 410 36 49)

Fax (fax): +32 (68) 598-68-39 +32 (68) 598-68-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION BRONZAGE & FITNESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION BRONZAGE & FITNESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION BRONZAGE & FITNESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION BRONZAGE & FITNESS
Products information ACTION BRONZAGE & FITNESS

BTW identificatienummer (tax): BE02726776123
Ondernemingsnummer: 2963806152
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Solariums; Fitness centres; Sunapparatus & accessories - Mfg. & Whol.; Saunas - Installations; Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Slimming salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
(Get full report from official database of BE for ACTION BRONZAGE & FITNESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
Addition kinds of activities for ACTION BRONZAGE & FITNESS

291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
36999906. Lasersystemen en apparatuur | Laser systems and equipment
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines

Werken bij ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

Zoek naar antwoorden van ACTION BRONZAGE & FITNESS in sociale netwerken
Look for responds of ACTION BRONZAGE & FITNESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Laat een reactie achter voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Leave a respond for ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION BRONZAGE & FITNESS op de google maps. Adres en contacten ACTION BRONZAGE & FITNESS
Location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the google maps. Address and contacts of ACTION BRONZAGE & FITNESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION BRONZAGE & FITNESS ACTION BRONZAGE & FITNESS: Natalino R | HONORE | COIFFURE MARLEEN | J. BUYSE | ELIE COLIN

Other related companies as ACTION BRONZAGE & FITNESS: Natalino R | HONORE | COIFFURE MARLEEN | J. BUYSE | ELIE COLIN

ACTION BRONZAGE & FITNESS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION BRONZAGE & FITNESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02726776123. Het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS bevindt zich op het adres: Square Edmond Machtens 1; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slimming salons. Lijst met producten zijn Solariums; Fitness centres; Sunapparatus & accessories - Mfg. & Whol.; Saunas - Installations; Fitness & gymnastics - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van ACTION BRONZAGE & FITNESS is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION BRONZAGE & FITNESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION BRONZAGE & FITNESS, openstaande posities, locatie van ACTION BRONZAGE & FITNESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION BRONZAGE & FITNESS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTION BRONZAGE & FITNESS, company assigned to the tax number BE02726776123. The company ACTION BRONZAGE & FITNESS is located at the address: Square Edmond Machtens 1; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slimming salons. List of products are Solariums; Fitness centres; Sunapparatus & accessories - Mfg. & Whol.; Saunas - Installations; Fitness & gymnastics - Apparatus & Access..
The main activity of ACTION BRONZAGE & FITNESS is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION BRONZAGE & FITNESS is not available. You also can look at reviews of ACTION BRONZAGE & FITNESS, open positions, location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION BRONZAGE & FITNESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION BRONZAGE & FITNESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION BRONZAGE & FITNESS, employees, financial statistics.