Rennuy

Contactgegevens Rennuy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rennuy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rennuy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Moulin 154; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 31 71 81 (+32-071 31 71 81) 071 31 71 81 (+32-071 31 71 81)

Fax (fax): 071 31 71 81 (+32-071 31 71 81) 071 31 71 81 (+32-071 31 71 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rennuy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rennuy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rennuy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rennuy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rennuy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rennuy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rennuy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rennuy
Products information Rennuy

BTW identificatienummer (tax): BE08312225341
Ondernemingsnummer: 5719177246
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Contractors - Roofing; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Slate roofing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rennuy
(Get full report from official database of BE for Rennuy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rennuy
Addition kinds of activities for Rennuy

236901. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
39490302. Oefencycli | Exercising cycles
39539906. Schermen, textiel drukwerk | Screens, textile printing

Werken bij Rennuy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rennuy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rennuy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rennuy. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

Zoek naar antwoorden van Rennuy in sociale netwerken
Look for responds of Rennuy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rennuy. Laat een reactie achter voor Rennuy. Rennuy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rennuy. Leave a respond for Rennuy. Rennuy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rennuy op de google maps. Adres en contacten Rennuy
Location of Rennuy on the google maps. Address and contacts of Rennuy

Andere gerelateerde bedrijven als come Rennuy Rennuy: CAESARS CLUB | De Gruyter BVBA | BELDIAMOND | 'T KOUSEVOETJE | HILDA SCHOUBBEN

Other related companies as Rennuy: CAESARS CLUB | De Gruyter BVBA | BELDIAMOND | 'T KOUSEVOETJE | HILDA SCHOUBBEN

Rennuy is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rennuy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08312225341. Het bedrijf Rennuy bevindt zich op het adres: Rue du Moulin 154; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slate roofing. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Rennuy is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rennuy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rennuy, openstaande posities, locatie van Rennuy op de kaart.

Rennuy is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rennuy, company assigned to the tax number BE08312225341. The company Rennuy is located at the address: Rue du Moulin 154; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slate roofing. List of products are Contractors - Roofing; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Rennuy is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rennuy is not available. You also can look at reviews of Rennuy, open positions, location of Rennuy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rennuy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rennuy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rennuy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rennuy, employees, financial statistics.