Destrebecq Toitures SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Destrebecq Toitures SPRL
Private companiesBusiness Services • Destrebecq Toitures SPRL

Contactgegevens Destrebecq Toitures SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Destrebecq Toitures SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Destrebecq Toitures SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bas Coron 84; 7600; Péruwelz, België

Telefoon (phone): 069 78 15 83; 0476 51 26 90 (+32-069 78 15 83; 0476 51 26 90) 069 78 15 83; 0476 51 26 90 (+32-069 78 15 83; 0476 51 26 90)

Fax (fax): 069 56 17 89 (+32-069 56 17 89) 069 56 17 89 (+32-069 56 17 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Destrebecq Toitures SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Destrebecq Toitures SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Destrebecq Toitures SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Destrebecq Toitures SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Destrebecq Toitures SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Destrebecq Toitures SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Destrebecq Toitures SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Destrebecq Toitures SPRL
Products information Destrebecq Toitures SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04798248291
Ondernemingsnummer: 1948120117
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Contractors - Roofing; Contractors - House building

Product categorie (product category): Slate roofing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Destrebecq Toitures SPRL
(Get full report from official database of BE for Destrebecq Toitures SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Destrebecq Toitures SPRL
Addition kinds of activities for Destrebecq Toitures SPRL

326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
36340500. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
50460103. Neon tekens | Neon signs
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij Destrebecq Toitures SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Destrebecq Toitures SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Destrebecq Toitures SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Destrebecq Toitures SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Destrebecq Toitures SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Destrebecq Toitures SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Destrebecq Toitures SPRL. Laat een reactie achter voor Destrebecq Toitures SPRL. Destrebecq Toitures SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Destrebecq Toitures SPRL. Leave a respond for Destrebecq Toitures SPRL. Destrebecq Toitures SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Destrebecq Toitures SPRL op de google maps. Adres en contacten Destrebecq Toitures SPRL
Location of Destrebecq Toitures SPRL on the google maps. Address and contacts of Destrebecq Toitures SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Destrebecq Toitures SPRL Destrebecq Toitures SPRL: C & B | CARROSSERIE POL NV | P. WAER | DIRK VAN HECKE | Defoss茅-Danesi

Other related companies as Destrebecq Toitures SPRL: C & B | CARROSSERIE POL NV | P. WAER | DIRK VAN HECKE | Defoss茅-Danesi

Destrebecq Toitures SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Destrebecq Toitures SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04798248291. Het bedrijf Destrebecq Toitures SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Bas Coron 84; 7600; Péruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slate roofing. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Contractors - House building.
De hoofdactiviteit van Destrebecq Toitures SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Destrebecq Toitures SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Destrebecq Toitures SPRL, openstaande posities, locatie van Destrebecq Toitures SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Destrebecq Toitures SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Destrebecq Toitures SPRL, company assigned to the tax number BE04798248291. The company Destrebecq Toitures SPRL is located at the address: Rue du Bas Coron 84; 7600; Péruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 384,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slate roofing. List of products are Contractors - Roofing; Contractors - House building.
The main activity of Destrebecq Toitures SPRL is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Destrebecq Toitures SPRL is not available. You also can look at reviews of Destrebecq Toitures SPRL, open positions, location of Destrebecq Toitures SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Destrebecq Toitures SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Destrebecq Toitures SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Destrebecq Toitures SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Destrebecq Toitures SPRL, employees, financial statistics.