Art et Toitures

Contactgegevens Art et Toitures: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art et Toitures: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art et Toitures

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Bo?ssière Thiennes 20; 7870; Lens (Lombise), België

Telefoon (phone): 068 57 03 26; 0476 28 84 67; 0476 29 98 53 (+32-068 57 03 26; 0476 28 84 67; 0476 29 98 53) 068 57 03 26; 0476 28 84 67; 0476 29 98 53 (+32-068 57 03 26; 0476 28 84 67; 0476 29 98 53)

Fax (fax): 068 57 03 26 (+32-068 57 03 26) 068 57 03 26 (+32-068 57 03 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art et Toitures: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art et Toitures"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art et Toitures"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art et Toitures, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art et Toitures. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art et Toitures, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art et Toitures. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art et Toitures
Products information Art et Toitures

BTW identificatienummer (tax): BE05019622802
Ondernemingsnummer: 4197570800
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Slate roofing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art et Toitures
(Get full report from official database of BE for Art et Toitures)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art et Toitures
Addition kinds of activities for Art et Toitures

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
356402. Blowers en fans | Blowers and fans
481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment

Werken bij Art et Toitures: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art et Toitures: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art et Toitures. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art et Toitures. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van Art et Toitures in sociale netwerken
Look for responds of Art et Toitures in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art et Toitures. Laat een reactie achter voor Art et Toitures. Art et Toitures bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art et Toitures. Leave a respond for Art et Toitures. Art et Toitures on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art et Toitures op de google maps. Adres en contacten Art et Toitures
Location of Art et Toitures on the google maps. Address and contacts of Art et Toitures

Andere gerelateerde bedrijven als come Art et Toitures Art et Toitures: Publi Tout & Les Echos SA | G. BACKERS | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Go Internet | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Art et Toitures: Publi Tout & Les Echos SA | G. BACKERS | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Go Internet | FEDERALE POLITIE

Art et Toitures is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art et Toitures, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05019622802. Het bedrijf Art et Toitures bevindt zich op het adres: Avenue Bo?ssière Thiennes 20; 7870; Lens (Lombise). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 481,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Slate roofing. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van Art et Toitures is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art et Toitures is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art et Toitures, openstaande posities, locatie van Art et Toitures op de kaart.

Art et Toitures is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art et Toitures, company assigned to the tax number BE05019622802. The company Art et Toitures is located at the address: Avenue Bo?ssière Thiennes 20; 7870; Lens (Lombise). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 481,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Slate roofing. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of Art et Toitures is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Art et Toitures is not available. You also can look at reviews of Art et Toitures, open positions, location of Art et Toitures on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art et Toitures, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art et Toitures, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art et Toitures, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art et Toitures, employees, financial statistics.