SANDWICHERIE DENEYER

Contactgegevens SANDWICHERIE DENEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDWICHERIE DENEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDWICHERIE DENEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OMER HOUSSI?RE 7; 7110; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 64665804 (+32-64665804) 64665804 (+32-64665804)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDWICHERIE DENEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDWICHERIE DENEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDWICHERIE DENEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDWICHERIE DENEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDWICHERIE DENEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDWICHERIE DENEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDWICHERIE DENEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDWICHERIE DENEYER
Products information SANDWICHERIE DENEYER

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SANDWICHERIE DENEYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDWICHERIE DENEYER
(Get full report from official database of BE for SANDWICHERIE DENEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDWICHERIE DENEYER
Addition kinds of activities for SANDWICHERIE DENEYER

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
20629905. Gepoederde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Powdered cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches

Werken bij SANDWICHERIE DENEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDWICHERIE DENEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDWICHERIE DENEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDWICHERIE DENEYER. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van SANDWICHERIE DENEYER in sociale netwerken
Look for responds of SANDWICHERIE DENEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDWICHERIE DENEYER. Laat een reactie achter voor SANDWICHERIE DENEYER. SANDWICHERIE DENEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDWICHERIE DENEYER. Leave a respond for SANDWICHERIE DENEYER. SANDWICHERIE DENEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDWICHERIE DENEYER op de google maps. Adres en contacten SANDWICHERIE DENEYER
Location of SANDWICHERIE DENEYER on the google maps. Address and contacts of SANDWICHERIE DENEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDWICHERIE DENEYER SANDWICHERIE DENEYER: COLRUYT | ELECTRO WAELENS | HUIS V?G? | MAISON ESPOSITO-PROUMEN | LOUIS VANDERSYPEN

Other related companies as SANDWICHERIE DENEYER: COLRUYT | ELECTRO WAELENS | HUIS V?G? | MAISON ESPOSITO-PROUMEN | LOUIS VANDERSYPEN

SANDWICHERIE DENEYER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDWICHERIE DENEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf SANDWICHERIE DENEYER bevindt zich op het adres: RUE OMER HOUSSI?RE 7; 7110; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers; Zuivelproducten. Producten gemaakt in SANDWICHERIE DENEYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANDWICHERIE DENEYER is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDWICHERIE DENEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDWICHERIE DENEYER, openstaande posities, locatie van SANDWICHERIE DENEYER op de kaart.

SANDWICHERIE DENEYER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDWICHERIE DENEYER, company assigned to the tax number BE04291229248. The company SANDWICHERIE DENEYER is located at the address: RUE OMER HOUSSI?RE 7; 7110; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers; Zuivelproducten. Products created in SANDWICHERIE DENEYER were not found.
The main activity of SANDWICHERIE DENEYER is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDWICHERIE DENEYER is not available. You also can look at reviews of SANDWICHERIE DENEYER, open positions, location of SANDWICHERIE DENEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDWICHERIE DENEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDWICHERIE DENEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDWICHERIE DENEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDWICHERIE DENEYER, employees, financial statistics.