TRAITEUR DUFOUR

Contactgegevens TRAITEUR DUFOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR DUFOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR DUFOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIT? HECTOR FAUVIEAU 26; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65668459 (+32-65668459) 65668459 (+32-65668459)

Fax (fax): +32 (16) 354-64-99 +32 (16) 354-64-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR DUFOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR DUFOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR DUFOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR DUFOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR DUFOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR DUFOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR DUFOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR DUFOUR
Products information TRAITEUR DUFOUR

BTW identificatienummer (tax): BE01679779052
Ondernemingsnummer: 8873352050
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TRAITEUR DUFOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR DUFOUR
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR DUFOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR DUFOUR
Addition kinds of activities for TRAITEUR DUFOUR

27410601. Technische handleidingen: publicatie en drukwerk | Technical manuals: publishing and printing
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
30890106. Kruiken, kunststoffen | Jars, plastics
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
34419908. Toren secties, radio en televisie transmissie | Tower sections, radio and television transmission
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars
97210403. Internationale zaken, provincie overheid | International affairs, county government

Werken bij TRAITEUR DUFOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR DUFOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR DUFOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR DUFOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR DUFOUR in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR DUFOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR DUFOUR. Laat een reactie achter voor TRAITEUR DUFOUR. TRAITEUR DUFOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR DUFOUR. Leave a respond for TRAITEUR DUFOUR. TRAITEUR DUFOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR DUFOUR op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR DUFOUR
Location of TRAITEUR DUFOUR on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR DUFOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR DUFOUR TRAITEUR DUFOUR: FLESRI BELUX NV | Ecolier (à l') | I. SCOUFLAIRE | Jacob Duran | MAISON KOCH

Other related companies as TRAITEUR DUFOUR: FLESRI BELUX NV | Ecolier (à l') | I. SCOUFLAIRE | Jacob Duran | MAISON KOCH

TRAITEUR DUFOUR is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR DUFOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01679779052. Het bedrijf TRAITEUR DUFOUR bevindt zich op het adres: CIT? HECTOR FAUVIEAU 26; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR DUFOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR DUFOUR is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR DUFOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR DUFOUR, openstaande posities, locatie van TRAITEUR DUFOUR op de kaart.

TRAITEUR DUFOUR is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR DUFOUR, company assigned to the tax number BE01679779052. The company TRAITEUR DUFOUR is located at the address: CIT? HECTOR FAUVIEAU 26; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR DUFOUR were not found.
The main activity of TRAITEUR DUFOUR is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR DUFOUR is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR DUFOUR, open positions, location of TRAITEUR DUFOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR DUFOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR DUFOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR DUFOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR DUFOUR, employees, financial statistics.