BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN
Private companiesDepository Institutions • BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN

Contactgegevens BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 31; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71353344 (+32-71353344) 71353344 (+32-71353344)

Fax (fax): +32 (2) 292-32-24 +32 (2) 292-32-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN
Products information BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN

BTW identificatienummer (tax): BE04279144287
Ondernemingsnummer: 4221740722
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN
Addition kinds of activities for BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN

286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
348401. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
28440502. Gezichtscrèmes of lotions | Face creams or lotions
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment
73891004. Teleconferentie diensten | Teleconferencing services

Werken bij BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. Leave a respond for BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN. BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN
Location of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN: FIDAFRUIT | TRAITEUR REMON | LUDOVICUS KERSEMANS | WALTER GRIJP | JOZEF DECLERCK

Other related companies as BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN: FIDAFRUIT | TRAITEUR REMON | LUDOVICUS KERSEMANS | WALTER GRIJP | JOZEF DECLERCK

BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04279144287. Het bedrijf BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 31; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN op de kaart.

BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, company assigned to the tax number BE04279144287. The company BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN is located at the address: RUE DE NAMUR 31; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Products created in BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN were not found.
The main activity of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, open positions, location of BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE-TRAITEUR YVAN, employees, financial statistics.