TRAITEUR REMON

Contactgegevens TRAITEUR REMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR REMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR REMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERDINAND KINNENSTRAAT 88; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 27310712 (+32-27310712) 27310712 (+32-27310712)

Fax (fax): +32 (11) 625-29-63 +32 (11) 625-29-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR REMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR REMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR REMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR REMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR REMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR REMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR REMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR REMON
Products information TRAITEUR REMON

BTW identificatienummer (tax): BE04400543212
Ondernemingsnummer: 2842407226
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TRAITEUR REMON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR REMON
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR REMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR REMON
Addition kinds of activities for TRAITEUR REMON

161102. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
01799911. Guava Grove | Guava grove
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
96310403. Regeling, administratie van nutsbedrijven, provincie overheid | Regulation, administration of utilities, county government

Werken bij TRAITEUR REMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR REMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR REMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR REMON. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

 • Commercieel Bediende (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

 • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

  Regio: Regio Bastogne

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Freelance HR Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR REMON in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR REMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR REMON. Laat een reactie achter voor TRAITEUR REMON. TRAITEUR REMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR REMON. Leave a respond for TRAITEUR REMON. TRAITEUR REMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR REMON op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR REMON
Location of TRAITEUR REMON on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR REMON

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR REMON TRAITEUR REMON: ANIMAL PASSION | Van Den Broeck R | GARAGE DECLERCQ | NORIA | GEERT KNOCKAERT

Other related companies as TRAITEUR REMON: ANIMAL PASSION | Van Den Broeck R | GARAGE DECLERCQ | NORIA | GEERT KNOCKAERT

TRAITEUR REMON is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR REMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04400543212. Het bedrijf TRAITEUR REMON bevindt zich op het adres: FERDINAND KINNENSTRAAT 88; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR REMON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR REMON is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR REMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR REMON, openstaande posities, locatie van TRAITEUR REMON op de kaart.

TRAITEUR REMON is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR REMON, company assigned to the tax number BE04400543212. The company TRAITEUR REMON is located at the address: FERDINAND KINNENSTRAAT 88; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR REMON were not found.
The main activity of TRAITEUR REMON is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR REMON is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR REMON, open positions, location of TRAITEUR REMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR REMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR REMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR REMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR REMON, employees, financial statistics.