'T LEKKERBEKSKE

Contactgegevens 'T LEKKERBEKSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LEKKERBEKSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LEKKERBEKSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 196; 2235; HULSHOUT, België

Telefoon (phone): 15224697 (+32-15224697) 15224697 (+32-15224697)

Fax (fax): +32 (82) 839-57-97 +32 (82) 839-57-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LEKKERBEKSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LEKKERBEKSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LEKKERBEKSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LEKKERBEKSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LEKKERBEKSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LEKKERBEKSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LEKKERBEKSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LEKKERBEKSKE
Products information 'T LEKKERBEKSKE

BTW identificatienummer (tax): BE08738769531
Ondernemingsnummer: 5698577880
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in 'T LEKKERBEKSKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LEKKERBEKSKE
(Get full report from official database of BE for 'T LEKKERBEKSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LEKKERBEKSKE
Addition kinds of activities for 'T LEKKERBEKSKE

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
33120300. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
50840502. verzonken | Counterbores
51360105. Mufflers, mannen en jongens ' | Mufflers, men's and boys'
80110509. immunoloog | Immunologist

Werken bij 'T LEKKERBEKSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LEKKERBEKSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LEKKERBEKSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LEKKERBEKSKE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

Zoek naar antwoorden van 'T LEKKERBEKSKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T LEKKERBEKSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LEKKERBEKSKE. Laat een reactie achter voor 'T LEKKERBEKSKE. 'T LEKKERBEKSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LEKKERBEKSKE. Leave a respond for 'T LEKKERBEKSKE. 'T LEKKERBEKSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LEKKERBEKSKE op de google maps. Adres en contacten 'T LEKKERBEKSKE
Location of 'T LEKKERBEKSKE on the google maps. Address and contacts of 'T LEKKERBEKSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LEKKERBEKSKE 'T LEKKERBEKSKE: Smets C | PARACHUTE CLUB | MANEGE KETELVELD | Euromat-Brussels | APOTEEK HAUSPIE

Other related companies as 'T LEKKERBEKSKE: Smets C | PARACHUTE CLUB | MANEGE KETELVELD | Euromat-Brussels | APOTEEK HAUSPIE

'T LEKKERBEKSKE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LEKKERBEKSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08738769531. Het bedrijf 'T LEKKERBEKSKE bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 196; 2235; HULSHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in 'T LEKKERBEKSKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T LEKKERBEKSKE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LEKKERBEKSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LEKKERBEKSKE, openstaande posities, locatie van 'T LEKKERBEKSKE op de kaart.

'T LEKKERBEKSKE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LEKKERBEKSKE, company assigned to the tax number BE08738769531. The company 'T LEKKERBEKSKE is located at the address: GROTE BAAN 196; 2235; HULSHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Products created in 'T LEKKERBEKSKE were not found.
The main activity of 'T LEKKERBEKSKE is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LEKKERBEKSKE is not available. You also can look at reviews of 'T LEKKERBEKSKE, open positions, location of 'T LEKKERBEKSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LEKKERBEKSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LEKKERBEKSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LEKKERBEKSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LEKKERBEKSKE, employees, financial statistics.