FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV
Private companiesLeather and Leather Products • FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV

Contactgegevens FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tweestationsstraat 80 1070 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-90-48-11 32-38-90-48-11

Fax (fax): 32-38-90-48-00 32-38-90-48-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV
Products information FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV

BTW identificatienummer (tax): BE03955871582
Ondernemingsnummer: 8485260009
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Television sets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV
(Get full report from official database of BE for FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV
Addition kinds of activities for FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV

651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
829903. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
38610600. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

Zoek naar antwoorden van FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. Laat een reactie achter voor FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. Leave a respond for FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV. FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV op de google maps. Adres en contacten FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV
Location of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV on the google maps. Address and contacts of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV: FLEUROBLAST BELGIE NV | Robin J-L | De Visscher E | Bokado | PH. VAN VEERDE

Other related companies as FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV: FLEUROBLAST BELGIE NV | Robin J-L | De Visscher E | Bokado | PH. VAN VEERDE

FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03955871582. Het bedrijf FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV bevindt zich op het adres: Tweestationsstraat 80 1070 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 680,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Television sets. Producten gemaakt in FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, openstaande posities, locatie van FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV op de kaart.

FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, company assigned to the tax number BE03955871582. The company FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV is located at the address: Tweestationsstraat 80 1070 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 680,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Television sets. Products created in FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV were not found.
The main activity of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV is not available. You also can look at reviews of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, open positions, location of FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSUPERCLUB TRADING IN VEREFFENING NV, employees, financial statistics.