FLWYNN'S BELGIUM NV

Contactgegevens FLWYNN'S BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWYNN'S BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWYNN'S BELGIUM NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Industriepark West 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-66-60-20 32-37-66-60-20

Fax (fax): 32-37-78-16-56 32-37-78-16-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWYNN'S BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWYNN'S BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWYNN'S BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWYNN'S BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWYNN'S BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWYNN'S BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWYNN'S BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWYNN'S BELGIUM NV
Products information FLWYNN'S BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE07177062988
Ondernemingsnummer: 8700592041
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLWYNN'S BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas and oil - exploitation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWYNN'S BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLWYNN'S BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWYNN'S BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLWYNN'S BELGIUM NV

3317. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
314901. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
738918. Ontwerpdiensten | Design services
24110305. Sliding logs | Skidding logs
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
34430504. Nucleaire reactoren, militair of industrieel | Nuclear reactors, military or industrial
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
59991200. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies

Werken bij FLWYNN'S BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWYNN'S BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWYNN'S BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWYNN'S BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van FLWYNN'S BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWYNN'S BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWYNN'S BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLWYNN'S BELGIUM NV. FLWYNN'S BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWYNN'S BELGIUM NV. Leave a respond for FLWYNN'S BELGIUM NV. FLWYNN'S BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWYNN'S BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLWYNN'S BELGIUM NV
Location of FLWYNN'S BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLWYNN'S BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWYNN'S BELGIUM NV FLWYNN'S BELGIUM NV: COIFFURE LINDA | LILIANE BOUYER | FA. CILLEN-VRANKEN | VINCENT RUYTERS | WALTER VOLCKAERTS

Other related companies as FLWYNN'S BELGIUM NV: COIFFURE LINDA | LILIANE BOUYER | FA. CILLEN-VRANKEN | VINCENT RUYTERS | WALTER VOLCKAERTS

FLWYNN'S BELGIUM NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWYNN'S BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177062988. Het bedrijf FLWYNN'S BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Industriepark West 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas and oil - exploitation. Producten gemaakt in FLWYNN'S BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWYNN'S BELGIUM NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWYNN'S BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWYNN'S BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLWYNN'S BELGIUM NV op de kaart.

FLWYNN'S BELGIUM NV is a company, that was registered 1996 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLWYNN'S BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE07177062988. The company FLWYNN'S BELGIUM NV is located at the address: Industriepark West 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas and oil - exploitation. Products created in FLWYNN'S BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLWYNN'S BELGIUM NV is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWYNN'S BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLWYNN'S BELGIUM NV, open positions, location of FLWYNN'S BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWYNN'S BELGIUM NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWYNN'S BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWYNN'S BELGIUM NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWYNN'S BELGIUM NV, employees, financial statistics.