B.D.S. BVBA

Contactgegevens B.D.S. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.D.S. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.D.S. BVBA

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): 228, Stationsstraat 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-32-02-02 32-15-32-02-02

Fax (fax): 32-15-32-01-46 32-15-32-01-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.D.S. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.D.S. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.D.S. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.D.S. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.D.S. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.D.S. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.D.S. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.D.S. BVBA
Products information B.D.S. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06222351074
Ondernemingsnummer: 4805938720
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in B.D.S. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.D.S. BVBA
(Get full report from official database of BE for B.D.S. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.D.S. BVBA
Addition kinds of activities for B.D.S. BVBA

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
30890500. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec

Werken bij B.D.S. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.D.S. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.D.S. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.D.S. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

 • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

 • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

 • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

 • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

 • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

 • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TRAININGSTATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

 • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van B.D.S. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B.D.S. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.D.S. BVBA. Laat een reactie achter voor B.D.S. BVBA. B.D.S. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.D.S. BVBA. Leave a respond for B.D.S. BVBA. B.D.S. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.D.S. BVBA op de google maps. Adres en contacten B.D.S. BVBA
Location of B.D.S. BVBA on the google maps. Address and contacts of B.D.S. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B.D.S. BVBA B.D.S. BVBA: F.C. NEDERZWALM | JARDINS DE LA MOLIGN?E | Vankelecom Thomas | STULTIENS LANDBOUWTECHN. | MARCONI MEDICAL SYSTEMS

Other related companies as B.D.S. BVBA: F.C. NEDERZWALM | JARDINS DE LA MOLIGN?E | Vankelecom Thomas | STULTIENS LANDBOUWTECHN. | MARCONI MEDICAL SYSTEMS

B.D.S. BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is B.D.S. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06222351074. Het bedrijf B.D.S. BVBA bevindt zich op het adres: 228, Stationsstraat 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in B.D.S. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.D.S. BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.D.S. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.D.S. BVBA, openstaande posities, locatie van B.D.S. BVBA op de kaart.

B.D.S. BVBA is a company, that was registered 2006 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is B.D.S. BVBA, company assigned to the tax number BE06222351074. The company B.D.S. BVBA is located at the address: 228, Stationsstraat 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in B.D.S. BVBA were not found.
The main activity of B.D.S. BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.D.S. BVBA is not available. You also can look at reviews of B.D.S. BVBA, open positions, location of B.D.S. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.D.S. BVBA, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.D.S. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.D.S. BVBA, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.D.S. BVBA, employees, financial statistics.