WIM DE WAELE

Contactgegevens WIM DE WAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM DE WAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM DE WAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSES LILIANELAAN 10; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50370768 (+32-50370768) 50370768 (+32-50370768)

Fax (fax): +32 (71) 440-68-32 +32 (71) 440-68-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM DE WAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM DE WAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM DE WAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM DE WAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM DE WAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM DE WAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM DE WAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM DE WAELE
Products information WIM DE WAELE

BTW identificatienummer (tax): BE01383422851
Ondernemingsnummer: 6152313232
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in WIM DE WAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM DE WAELE
(Get full report from official database of BE for WIM DE WAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM DE WAELE
Addition kinds of activities for WIM DE WAELE

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
24991103. Meubelinlays (fineer) | Furniture inlays (veneers)
31619907. Schooltas | Satchels
56329904. handtassen | Handbags
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association
72991002. Belastingvergoeding korting | Tax refund discounting
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service

Werken bij WIM DE WAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM DE WAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM DE WAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM DE WAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van WIM DE WAELE in sociale netwerken
Look for responds of WIM DE WAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM DE WAELE. Laat een reactie achter voor WIM DE WAELE. WIM DE WAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM DE WAELE. Leave a respond for WIM DE WAELE. WIM DE WAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM DE WAELE op de google maps. Adres en contacten WIM DE WAELE
Location of WIM DE WAELE on the google maps. Address and contacts of WIM DE WAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM DE WAELE WIM DE WAELE: COOMANS | Van Gorp Hilde | Den Tieter | HUBERT DE COCK | NIZAR

Other related companies as WIM DE WAELE: COOMANS | Van Gorp Hilde | Den Tieter | HUBERT DE COCK | NIZAR

WIM DE WAELE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM DE WAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01383422851. Het bedrijf WIM DE WAELE bevindt zich op het adres: PRINSES LILIANELAAN 10; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in WIM DE WAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM DE WAELE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM DE WAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM DE WAELE, openstaande posities, locatie van WIM DE WAELE op de kaart.

WIM DE WAELE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM DE WAELE, company assigned to the tax number BE01383422851. The company WIM DE WAELE is located at the address: PRINSES LILIANELAAN 10; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in WIM DE WAELE were not found.
The main activity of WIM DE WAELE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM DE WAELE is not available. You also can look at reviews of WIM DE WAELE, open positions, location of WIM DE WAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM DE WAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM DE WAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM DE WAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM DE WAELE, employees, financial statistics.