FLEASYNET BELGIUM SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLEASYNET BELGIUM SA
Private companiesCommunications • FLEASYNET BELGIUM SA

Contactgegevens FLEASYNET BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEASYNET BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEASYNET BELGIUM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Gulledelle 92 1200 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-02-37-00 32-24-02-37-00

Fax (fax): 32-24-02-37-01 32-24-02-37-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEASYNET BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEASYNET BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEASYNET BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEASYNET BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEASYNET BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEASYNET BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEASYNET BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEASYNET BELGIUM SA
Products information FLEASYNET BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE06664550781
Ondernemingsnummer: 3202484130
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLEASYNET BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Telecommunications - services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEASYNET BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLEASYNET BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEASYNET BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLEASYNET BELGIUM SA

178100. Waterboren | Water well drilling
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
34830101. Inrichtings- en smeltinrichtingen voor raketten | Arming and fusing devices for missiles
34960102. Diamantdoek | Diamond cloth
36699901. Intercommunicatiesystemen, elektrisch | Intercommunication systems, electric
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money

Werken bij FLEASYNET BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEASYNET BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEASYNET BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEASYNET BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van FLEASYNET BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEASYNET BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEASYNET BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLEASYNET BELGIUM SA. FLEASYNET BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEASYNET BELGIUM SA. Leave a respond for FLEASYNET BELGIUM SA. FLEASYNET BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEASYNET BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLEASYNET BELGIUM SA
Location of FLEASYNET BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLEASYNET BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEASYNET BELGIUM SA FLEASYNET BELGIUM SA: RIJMENANTS | HOTEL BASINE | AUTOMOBIELBEDRIJF VDH | Petitjean-Wanlin | MARCEL VANDERMOTTEN

Other related companies as FLEASYNET BELGIUM SA: RIJMENANTS | HOTEL BASINE | AUTOMOBIELBEDRIJF VDH | Petitjean-Wanlin | MARCEL VANDERMOTTEN

FLEASYNET BELGIUM SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEASYNET BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664550781. Het bedrijf FLEASYNET BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Gulledelle 92 1200 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Telecommunications - services. Producten gemaakt in FLEASYNET BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEASYNET BELGIUM SA is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEASYNET BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEASYNET BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLEASYNET BELGIUM SA op de kaart.

FLEASYNET BELGIUM SA is a company, that was registered 2007 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLEASYNET BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE06664550781. The company FLEASYNET BELGIUM SA is located at the address: Gulledelle 92 1200 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Telecommunications - services. Products created in FLEASYNET BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLEASYNET BELGIUM SA is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEASYNET BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLEASYNET BELGIUM SA, open positions, location of FLEASYNET BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEASYNET BELGIUM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEASYNET BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEASYNET BELGIUM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEASYNET BELGIUM SA, employees, financial statistics.