FLZENITEL BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLZENITEL BELGIUM NV
Private companiesLegal Services • FLZENITEL BELGIUM NV

Contactgegevens FLZENITEL BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLZENITEL BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLZENITEL BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.1 Researchpark 110 1731 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-70-53-11 32-23-70-53-11

Fax (fax): 32-23-76-20-44 32-23-76-20-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLZENITEL BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLZENITEL BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLZENITEL BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLZENITEL BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLZENITEL BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLZENITEL BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLZENITEL BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLZENITEL BELGIUM NV
Products information FLZENITEL BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLZENITEL BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radio and television broadcasting - equipment and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLZENITEL BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLZENITEL BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLZENITEL BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLZENITEL BELGIUM NV

282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
35310814. lieren | Winches
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes
97119902. Leger | Army

Werken bij FLZENITEL BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLZENITEL BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLZENITEL BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLZENITEL BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van FLZENITEL BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLZENITEL BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLZENITEL BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLZENITEL BELGIUM NV. FLZENITEL BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLZENITEL BELGIUM NV. Leave a respond for FLZENITEL BELGIUM NV. FLZENITEL BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLZENITEL BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLZENITEL BELGIUM NV
Location of FLZENITEL BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLZENITEL BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLZENITEL BELGIUM NV FLZENITEL BELGIUM NV: BIERHANDEL JANNES | Verburo | LUDO SANDERS | AUTORIJSCHOOL EMMO | ANDRE R.C. MARTENS

Other related companies as FLZENITEL BELGIUM NV: BIERHANDEL JANNES | Verburo | LUDO SANDERS | AUTORIJSCHOOL EMMO | ANDRE R.C. MARTENS

FLZENITEL BELGIUM NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLZENITEL BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf FLZENITEL BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Z.1 Researchpark 110 1731 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Radio and television broadcasting - equipment and systems. Producten gemaakt in FLZENITEL BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLZENITEL BELGIUM NV is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLZENITEL BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLZENITEL BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLZENITEL BELGIUM NV op de kaart.

FLZENITEL BELGIUM NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLZENITEL BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE07370971679. The company FLZENITEL BELGIUM NV is located at the address: Z.1 Researchpark 110 1731 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Radio and television broadcasting - equipment and systems. Products created in FLZENITEL BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLZENITEL BELGIUM NV is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLZENITEL BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLZENITEL BELGIUM NV, open positions, location of FLZENITEL BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLZENITEL BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLZENITEL BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLZENITEL BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLZENITEL BELGIUM NV, employees, financial statistics.