FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV

Contactgegevens FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum-Zuid 2015 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-52-41-57 32-11-52-41-57

Fax (fax): 32-11-60-00-40 32-11-60-00-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV
Products information FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08545959472
Ondernemingsnummer: 5771636962
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cardboard manufacture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV
(Get full report from official database of BE for FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV
Addition kinds of activities for FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV

343200. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
01610405. Koolboerderij | Cabbage farm
14559906. Slip klei mijnbouw | Slip clay mining
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal
50939901. Automotive wrecking voor schroot | Automotive wrecking for scrap
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.

Werken bij FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

Zoek naar antwoorden van FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. Laat een reactie achter voor FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. Leave a respond for FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV. FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV op de google maps. Adres en contacten FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV
Location of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV on the google maps. Address and contacts of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV: LUNCH GARDEN | POLICE F?D?RALE | GHISLAINE | Benny Scott | BIJ ILSE

Other related companies as FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV: LUNCH GARDEN | POLICE F?D?RALE | GHISLAINE | Benny Scott | BIJ ILSE

FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08545959472. Het bedrijf FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV bevindt zich op het adres: Centrum-Zuid 2015 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cardboard manufacture. Producten gemaakt in FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, openstaande posities, locatie van FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV op de kaart.

FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, company assigned to the tax number BE08545959472. The company FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV is located at the address: Centrum-Zuid 2015 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cardboard manufacture. Products created in FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV were not found.
The main activity of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV is not available. You also can look at reviews of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, open positions, location of FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMONDI PACKAGING HOUTHALEN NV, employees, financial statistics.