SLAGERIJ GIJBELS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • SLAGERIJ GIJBELS

Contactgegevens SLAGERIJ GIJBELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ GIJBELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ GIJBELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MAARTENSSTRAAT 13; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13551434 (+32-13551434) 13551434 (+32-13551434)

Fax (fax): +32 (53) 362-35-84 +32 (53) 362-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ GIJBELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ GIJBELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ GIJBELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ GIJBELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ GIJBELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ GIJBELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ GIJBELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ GIJBELS
Products information SLAGERIJ GIJBELS

BTW identificatienummer (tax): BE03170074462
Ondernemingsnummer: 4565063476
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in SLAGERIJ GIJBELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ GIJBELS
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ GIJBELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ GIJBELS
Addition kinds of activities for SLAGERIJ GIJBELS

395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
508508. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
32639904. Keukenartikelen, halfaardige aardewerk | Kitchen articles, semivitreous earthenware
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
79480301. Racehorse training | Racehorse training
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij SLAGERIJ GIJBELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ GIJBELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ GIJBELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ GIJBELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ GIJBELS in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ GIJBELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ GIJBELS. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ GIJBELS. SLAGERIJ GIJBELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ GIJBELS. Leave a respond for SLAGERIJ GIJBELS. SLAGERIJ GIJBELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ GIJBELS op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ GIJBELS
Location of SLAGERIJ GIJBELS on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ GIJBELS

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ GIJBELS SLAGERIJ GIJBELS: ENGLISH GARDENS NURSERIES | GULTAS A | SCHOLTEN LUDWIG | NOUVEAU CERVOLISTE BELGE | BART VAN REYBROUCK

Other related companies as SLAGERIJ GIJBELS: ENGLISH GARDENS NURSERIES | GULTAS A | SCHOLTEN LUDWIG | NOUVEAU CERVOLISTE BELGE | BART VAN REYBROUCK

SLAGERIJ GIJBELS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ GIJBELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170074462. Het bedrijf SLAGERIJ GIJBELS bevindt zich op het adres: SINT-MAARTENSSTRAAT 13; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in SLAGERIJ GIJBELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ GIJBELS is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ GIJBELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ GIJBELS, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ GIJBELS op de kaart.

SLAGERIJ GIJBELS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ GIJBELS, company assigned to the tax number BE03170074462. The company SLAGERIJ GIJBELS is located at the address: SINT-MAARTENSSTRAAT 13; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in SLAGERIJ GIJBELS were not found.
The main activity of SLAGERIJ GIJBELS is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ GIJBELS is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ GIJBELS, open positions, location of SLAGERIJ GIJBELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ GIJBELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ GIJBELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ GIJBELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ GIJBELS, employees, financial statistics.