SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE
Private companiesLeather and Leather Products • SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE

Contactgegevens SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 38; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56713808 (+32-56713808) 56713808 (+32-56713808)

Fax (fax): +32 (63) 470-56-87 +32 (63) 470-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE
Products information SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE

BTW identificatienummer (tax): BE02856689453
Ondernemingsnummer: 1670989990
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE
Addition kinds of activities for SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE

4925. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
541102. Supermarkt | Convenience stores
23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
39650300. Fasteners | Fasteners

Werken bij SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. Leave a respond for SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE. SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE
Location of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE: OXFAM WERELDWINKEL | DIENSTENGROEP SOFIDI | GOETHALS MOLENS | EURHEPAC | IMA Production SPRL

Other related companies as SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE: OXFAM WERELDWINKEL | DIENSTENGROEP SOFIDI | GOETHALS MOLENS | EURHEPAC | IMA Production SPRL

SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02856689453. Het bedrijf SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 38; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE op de kaart.

SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, company assigned to the tax number BE02856689453. The company SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE is located at the address: KASTEELSTRAAT 38; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Slagers. Products created in SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE were not found.
The main activity of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, open positions, location of SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ DEVLOO-DECOENE, employees, financial statistics.