GOETHALS MOLENS

Contactgegevens GOETHALS MOLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOETHALS MOLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOETHALS MOLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSENIERSTRAAT 22; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92253625 (+32-92253625) 92253625 (+32-92253625)

Fax (fax): +32 (67) 925-78-93 +32 (67) 925-78-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOETHALS MOLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOETHALS MOLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOETHALS MOLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOETHALS MOLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOETHALS MOLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOETHALS MOLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOETHALS MOLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOETHALS MOLENS
Products information GOETHALS MOLENS

BTW identificatienummer (tax): BE02215362548
Ondernemingsnummer: 9670410156
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GOETHALS MOLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graanmeel Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOETHALS MOLENS
(Get full report from official database of BE for GOETHALS MOLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOETHALS MOLENS
Addition kinds of activities for GOETHALS MOLENS

3531. Bouwmachines | Construction machinery
8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
36340201. Flesverwarmers, elektrisch: huishouden | Bottle warmers, electric: household
51690101. Alkaline | Alkalines
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair
83310000. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services

Werken bij GOETHALS MOLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOETHALS MOLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOETHALS MOLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOETHALS MOLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van GOETHALS MOLENS in sociale netwerken
Look for responds of GOETHALS MOLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOETHALS MOLENS. Laat een reactie achter voor GOETHALS MOLENS. GOETHALS MOLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOETHALS MOLENS. Leave a respond for GOETHALS MOLENS. GOETHALS MOLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOETHALS MOLENS op de google maps. Adres en contacten GOETHALS MOLENS
Location of GOETHALS MOLENS on the google maps. Address and contacts of GOETHALS MOLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GOETHALS MOLENS GOETHALS MOLENS: V.K. HELCHTEREN | Glycines (Les) | RESTAURANT CASTEL PARK | HUBERTUS JACOBS | Van Straelen J

Other related companies as GOETHALS MOLENS: V.K. HELCHTEREN | Glycines (Les) | RESTAURANT CASTEL PARK | HUBERTUS JACOBS | Van Straelen J

GOETHALS MOLENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOETHALS MOLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02215362548. Het bedrijf GOETHALS MOLENS bevindt zich op het adres: MEERSENIERSTRAAT 22; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graanmeel Fab. Producten gemaakt in GOETHALS MOLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOETHALS MOLENS is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOETHALS MOLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOETHALS MOLENS, openstaande posities, locatie van GOETHALS MOLENS op de kaart.

GOETHALS MOLENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOETHALS MOLENS, company assigned to the tax number BE02215362548. The company GOETHALS MOLENS is located at the address: MEERSENIERSTRAAT 22; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graanmeel Fab. Products created in GOETHALS MOLENS were not found.
The main activity of GOETHALS MOLENS is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GOETHALS MOLENS is not available. You also can look at reviews of GOETHALS MOLENS, open positions, location of GOETHALS MOLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOETHALS MOLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOETHALS MOLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOETHALS MOLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOETHALS MOLENS, employees, financial statistics.