SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR
Private companiesBusiness Services • SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR

Contactgegevens SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE KIEVITSTRAAT 28; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32320277 32320277

Fax (fax): +32 (82) 552-84-23 +32 (82) 552-84-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR
Products information SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR

BTW identificatienummer (tax): BE07449249267
Ondernemingsnummer: 3917968750
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR
Addition kinds of activities for SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR

20260105. Half om half | Half and half
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
86610114. Verbond en evangelische kerk | Covenant and evangelical church

Werken bij SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. Leave a respond for SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR. SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR
Location of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR: MARIA CANTERS | Decocker | Herentals Heating NV | I.C.E.S. | DI?TIST VANDERVORST

Other related companies as SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR: MARIA CANTERS | Decocker | Herentals Heating NV | I.C.E.S. | DI?TIST VANDERVORST

SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449249267. Het bedrijf SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR bevindt zich op het adres: LANGE KIEVITSTRAAT 28; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR op de kaart.

SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, company assigned to the tax number BE07449249267. The company SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR is located at the address: LANGE KIEVITSTRAAT 28; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR were not found.
The main activity of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, open positions, location of SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ DE MEYER-DE MOOR, employees, financial statistics.