SLAGERIJ CARLOS & HILDE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • SLAGERIJ CARLOS & HILDE
Private companiesSocial Services • SLAGERIJ CARLOS & HILDE

Contactgegevens SLAGERIJ CARLOS & HILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ CARLOS & HILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ CARLOS & HILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIESTRAAT 7; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56412052 (+32-56412052) 56412052 (+32-56412052)

Fax (fax): +32 (60) 485-47-63 +32 (60) 485-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ CARLOS & HILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ CARLOS & HILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ CARLOS & HILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ CARLOS & HILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ CARLOS & HILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ CARLOS & HILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ CARLOS & HILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ CARLOS & HILDE
Products information SLAGERIJ CARLOS & HILDE

BTW identificatienummer (tax): BE07147674560
Ondernemingsnummer: 1724548339
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 873,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SLAGERIJ CARLOS & HILDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ CARLOS & HILDE
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ CARLOS & HILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ CARLOS & HILDE
Addition kinds of activities for SLAGERIJ CARLOS & HILDE

5137. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
029100. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
24991305. Houtmeel | Wood flour
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
51469904. Seafoods | Seafoods
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij SLAGERIJ CARLOS & HILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ CARLOS & HILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ CARLOS & HILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ CARLOS & HILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ CARLOS & HILDE in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ CARLOS & HILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ CARLOS & HILDE. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ CARLOS & HILDE. SLAGERIJ CARLOS & HILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ CARLOS & HILDE. Leave a respond for SLAGERIJ CARLOS & HILDE. SLAGERIJ CARLOS & HILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ CARLOS & HILDE op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ CARLOS & HILDE
Location of SLAGERIJ CARLOS & HILDE on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ CARLOS & HILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ CARLOS & HILDE SLAGERIJ CARLOS & HILDE: GISبLE PREVOT COIFFURE | J. WUYTS | Carlo NV | TIBERMONT QUAD RACING | DIRK VAN GESTEL

Other related companies as SLAGERIJ CARLOS & HILDE: GISبLE PREVOT COIFFURE | J. WUYTS | Carlo NV | TIBERMONT QUAD RACING | DIRK VAN GESTEL

SLAGERIJ CARLOS & HILDE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ CARLOS & HILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07147674560. Het bedrijf SLAGERIJ CARLOS & HILDE bevindt zich op het adres: LEIESTRAAT 7; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 873,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in SLAGERIJ CARLOS & HILDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ CARLOS & HILDE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ CARLOS & HILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ CARLOS & HILDE, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ CARLOS & HILDE op de kaart.

SLAGERIJ CARLOS & HILDE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ CARLOS & HILDE, company assigned to the tax number BE07147674560. The company SLAGERIJ CARLOS & HILDE is located at the address: LEIESTRAAT 7; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 873,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in SLAGERIJ CARLOS & HILDE were not found.
The main activity of SLAGERIJ CARLOS & HILDE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ CARLOS & HILDE is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ CARLOS & HILDE, open positions, location of SLAGERIJ CARLOS & HILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ CARLOS & HILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ CARLOS & HILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ CARLOS & HILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ CARLOS & HILDE, employees, financial statistics.