FLVESUVIUS GROUPE SA

Contactgegevens FLVESUVIUS GROUPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVESUVIUS GROUPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVESUVIUS GROUPE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée De Malines 455 /1 1950 Kraainem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-66-01-30 32-27-66-01-30

Fax (fax): 32-27-67-13-51 32-27-67-13-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVESUVIUS GROUPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVESUVIUS GROUPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVESUVIUS GROUPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVESUVIUS GROUPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVESUVIUS GROUPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVESUVIUS GROUPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVESUVIUS GROUPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVESUVIUS GROUPE SA
Products information FLVESUVIUS GROUPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08747009277
Ondernemingsnummer: 7233917236
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLVESUVIUS GROUPE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plate glass and mirrors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVESUVIUS GROUPE SA
(Get full report from official database of BE for FLVESUVIUS GROUPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVESUVIUS GROUPE SA
Addition kinds of activities for FLVESUVIUS GROUPE SA

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
28360200. extracten | Extracts
34660000. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
56990301. Badpakken | Bathing suits
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij FLVESUVIUS GROUPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVESUVIUS GROUPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVESUVIUS GROUPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVESUVIUS GROUPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

Zoek naar antwoorden van FLVESUVIUS GROUPE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLVESUVIUS GROUPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVESUVIUS GROUPE SA. Laat een reactie achter voor FLVESUVIUS GROUPE SA. FLVESUVIUS GROUPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVESUVIUS GROUPE SA. Leave a respond for FLVESUVIUS GROUPE SA. FLVESUVIUS GROUPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVESUVIUS GROUPE SA op de google maps. Adres en contacten FLVESUVIUS GROUPE SA
Location of FLVESUVIUS GROUPE SA on the google maps. Address and contacts of FLVESUVIUS GROUPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVESUVIUS GROUPE SA FLVESUVIUS GROUPE SA: V&V Finance | FA. VAN DE VIJVER | PELLI-BOUW | HUART LOUIS | PMU

Other related companies as FLVESUVIUS GROUPE SA: V&V Finance | FA. VAN DE VIJVER | PELLI-BOUW | HUART LOUIS | PMU

FLVESUVIUS GROUPE SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVESUVIUS GROUPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747009277. Het bedrijf FLVESUVIUS GROUPE SA bevindt zich op het adres: Chaussée De Malines 455 /1 1950 Kraainem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plate glass and mirrors. Producten gemaakt in FLVESUVIUS GROUPE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVESUVIUS GROUPE SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVESUVIUS GROUPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVESUVIUS GROUPE SA, openstaande posities, locatie van FLVESUVIUS GROUPE SA op de kaart.

FLVESUVIUS GROUPE SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVESUVIUS GROUPE SA, company assigned to the tax number BE08747009277. The company FLVESUVIUS GROUPE SA is located at the address: Chaussée De Malines 455 /1 1950 Kraainem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plate glass and mirrors. Products created in FLVESUVIUS GROUPE SA were not found.
The main activity of FLVESUVIUS GROUPE SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVESUVIUS GROUPE SA is not available. You also can look at reviews of FLVESUVIUS GROUPE SA, open positions, location of FLVESUVIUS GROUPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVESUVIUS GROUPE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVESUVIUS GROUPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVESUVIUS GROUPE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVESUVIUS GROUPE SA, employees, financial statistics.