RAOUL VAN DEN MEERSSCHE

Particuliere bedrijvenBosbouw • RAOUL VAN DEN MEERSSCHE
Private companiesForestry • RAOUL VAN DEN MEERSSCHE

Contactgegevens RAOUL VAN DEN MEERSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAOUL VAN DEN MEERSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAOUL VAN DEN MEERSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOERETANGSTRAAT 24; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14545653 (+32-14545653) 14545653 (+32-14545653)

Fax (fax): +32 (14) 300-85-68 +32 (14) 300-85-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAOUL VAN DEN MEERSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAOUL VAN DEN MEERSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAOUL VAN DEN MEERSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAOUL VAN DEN MEERSSCHE
Products information RAOUL VAN DEN MEERSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE04382965087
Ondernemingsnummer: 5567016601
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in RAOUL VAN DEN MEERSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAOUL VAN DEN MEERSSCHE
(Get full report from official database of BE for RAOUL VAN DEN MEERSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAOUL VAN DEN MEERSSCHE
Addition kinds of activities for RAOUL VAN DEN MEERSSCHE

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
362901. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
31310504. Tassen, leer of metaal | Toe caps, leather or metal
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
38270111. Microprojectors | Microprojectors
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies

Werken bij RAOUL VAN DEN MEERSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAOUL VAN DEN MEERSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

Zoek naar antwoorden van RAOUL VAN DEN MEERSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. Laat een reactie achter voor RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. RAOUL VAN DEN MEERSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. Leave a respond for RAOUL VAN DEN MEERSSCHE. RAOUL VAN DEN MEERSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAOUL VAN DEN MEERSSCHE op de google maps. Adres en contacten RAOUL VAN DEN MEERSSCHE
Location of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE on the google maps. Address and contacts of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come RAOUL VAN DEN MEERSSCHE RAOUL VAN DEN MEERSSCHE: INDUSTRIËLE VENTILATIE TECHNIEKE NV | FORTIS | CARLOS SENNESAEL | GENERAL REPAIR CENTER NV | K.T.C. AMICI

Other related companies as RAOUL VAN DEN MEERSSCHE: INDUSTRIËLE VENTILATIE TECHNIEKE NV | FORTIS | CARLOS SENNESAEL | GENERAL REPAIR CENTER NV | K.T.C. AMICI

RAOUL VAN DEN MEERSSCHE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04382965087. Het bedrijf RAOUL VAN DEN MEERSSCHE bevindt zich op het adres: BOERETANGSTRAAT 24; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in RAOUL VAN DEN MEERSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAOUL VAN DEN MEERSSCHE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAOUL VAN DEN MEERSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, openstaande posities, locatie van RAOUL VAN DEN MEERSSCHE op de kaart.

RAOUL VAN DEN MEERSSCHE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, company assigned to the tax number BE04382965087. The company RAOUL VAN DEN MEERSSCHE is located at the address: BOERETANGSTRAAT 24; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Slagers. Products created in RAOUL VAN DEN MEERSSCHE were not found.
The main activity of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE is not available. You also can look at reviews of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, open positions, location of RAOUL VAN DEN MEERSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAOUL VAN DEN MEERSSCHE, employees, financial statistics.