FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL
Private companiesAdministration of Economic Programs • FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL

Contactgegevens FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Bassin Collecteur 7 1130 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-21-01-35 32-25-21-01-35

Fax (fax): +32 (56) 862-44-44 +32 (56) 862-44-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL
Products information FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01184295654
Ondernemingsnummer: 3548278808
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Watercolours for painting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL
(Get full report from official database of BE for FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL
Addition kinds of activities for FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL

391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
35890203. Vuil vuil eenheden, industrieel | Dirt sweeping units, industrial
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of
38450121. Ultrasone scanapparatuur, medisch | Ultrasonic scanning devices, medical
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'
59999904. luifels | Awnings

Werken bij FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. Laat een reactie achter voor FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. Leave a respond for FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL. FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL op de google maps. Adres en contacten FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL
Location of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL on the google maps. Address and contacts of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL: PEDICURE KARINA | S.A.PH.I.R. EUPEN | DANIEL GALLE | GARAGE DEWITTE | Colibi

Other related companies as FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL: PEDICURE KARINA | S.A.PH.I.R. EUPEN | DANIEL GALLE | GARAGE DEWITTE | Colibi

FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01184295654. Het bedrijf FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Bassin Collecteur 7 1130 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 361,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Watercolours for painting. Producten gemaakt in FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, openstaande posities, locatie van FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL op de kaart.

FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL is a company, that was registered 2007 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, company assigned to the tax number BE01184295654. The company FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL is located at the address: R. Du Bassin Collecteur 7 1130 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 361,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Watercolours for painting. Products created in FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL were not found.
The main activity of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL is not available. You also can look at reviews of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, open positions, location of FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTECHNOGRAMMES INTERNATIONAL SPRL, employees, financial statistics.