FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL

Contactgegevens FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Ravenstein 28 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-13-30-49 32-25-13-30-49

Fax (fax): +32 (16) 523-71-63 +32 (16) 523-71-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL
Products information FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05699401855
Ondernemingsnummer: 9363067626
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musical instruments and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL
(Get full report from official database of BE for FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL
Addition kinds of activities for FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
20320202. Chinees eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chinese foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
32599900. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
37699901. Airframe assemblies, begeleide raketten | Airframe assemblies, guided missiles
50840200. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
50939907. Rubber schroot | Rubber scrap
57310101. Antennes, Schotelantenne | Antennas, satellite dish
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand

Werken bij FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. Laat een reactie achter voor FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. Leave a respond for FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL. FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL op de google maps. Adres en contacten FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL
Location of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL on the google maps. Address and contacts of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL: Becie Elegdan | Leonidas | Dislaire-Assurances SPRL | Helisa nv-sa | GARAGE POPPE

Other related companies as FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL: Becie Elegdan | Leonidas | Dislaire-Assurances SPRL | Helisa nv-sa | GARAGE POPPE

FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05699401855. Het bedrijf FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL bevindt zich op het adres: R. Ravenstein 28 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musical instruments and accessories. Producten gemaakt in FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, openstaande posities, locatie van FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL op de kaart.

FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, company assigned to the tax number BE05699401855. The company FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL is located at the address: R. Ravenstein 28 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musical instruments and accessories. Products created in FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL were not found.
The main activity of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL is not available. You also can look at reviews of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, open positions, location of FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMUSIC INSTRUMENTS DISTRIBUTION SPRL, employees, financial statistics.