FLBEDIMEX BVBA

Contactgegevens FLBEDIMEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEDIMEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEDIMEX BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaanstr. 62 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-22-84 32-32-31-22-84

Fax (fax): +32 (12) 285-11-59 +32 (12) 285-11-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEDIMEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEDIMEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEDIMEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEDIMEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEDIMEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEDIMEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEDIMEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEDIMEX BVBA
Products information FLBEDIMEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06848022460
Ondernemingsnummer: 7389373779
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLBEDIMEX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEDIMEX BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBEDIMEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEDIMEX BVBA
Addition kinds of activities for FLBEDIMEX BVBA

13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade
28740103. Diammoniumfosfaat | Diammonium phosphate
30110303. Uitputtende, continue lengtes: rubber, met metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, with metal core
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
50840508. Machinisten 'precisie meetinstrumenten | Machinists' precision measuring tools

Werken bij FLBEDIMEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEDIMEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEDIMEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEDIMEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van FLBEDIMEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBEDIMEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEDIMEX BVBA. Laat een reactie achter voor FLBEDIMEX BVBA. FLBEDIMEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEDIMEX BVBA. Leave a respond for FLBEDIMEX BVBA. FLBEDIMEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEDIMEX BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBEDIMEX BVBA
Location of FLBEDIMEX BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBEDIMEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEDIMEX BVBA FLBEDIMEX BVBA: Steyaert M | OLYMP | MERGAERT VERZEKERINGEN | JOSEPH FISENNE | P?TISSERIE DEBRAS & FILS

Other related companies as FLBEDIMEX BVBA: Steyaert M | OLYMP | MERGAERT VERZEKERINGEN | JOSEPH FISENNE | P?TISSERIE DEBRAS & FILS

FLBEDIMEX BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEDIMEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06848022460. Het bedrijf FLBEDIMEX BVBA bevindt zich op het adres: Pelikaanstr. 62 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cut diamonds. Producten gemaakt in FLBEDIMEX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEDIMEX BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEDIMEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEDIMEX BVBA, openstaande posities, locatie van FLBEDIMEX BVBA op de kaart.

FLBEDIMEX BVBA is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLBEDIMEX BVBA, company assigned to the tax number BE06848022460. The company FLBEDIMEX BVBA is located at the address: Pelikaanstr. 62 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cut diamonds. Products created in FLBEDIMEX BVBA were not found.
The main activity of FLBEDIMEX BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEDIMEX BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBEDIMEX BVBA, open positions, location of FLBEDIMEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEDIMEX BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEDIMEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEDIMEX BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEDIMEX BVBA, employees, financial statistics.