MICHEL LUSIAUX

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MICHEL LUSIAUX
Private companiesLegal Services • MICHEL LUSIAUX

Contactgegevens MICHEL LUSIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL LUSIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL LUSIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 135; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71382394 (+32-71382394) 71382394 (+32-71382394)

Fax (fax): +32 (50) 879-13-90 +32 (50) 879-13-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL LUSIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL LUSIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL LUSIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL LUSIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL LUSIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL LUSIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL LUSIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL LUSIAUX
Products information MICHEL LUSIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08829132080
Ondernemingsnummer: 6036132812
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MICHEL LUSIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL LUSIAUX
(Get full report from official database of BE for MICHEL LUSIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL LUSIAUX
Addition kinds of activities for MICHEL LUSIAUX

391405. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
30690106. Medische diverse, rubberen | Medical sundries, rubber
30690207. Traptreden, rubber | Stair treads, rubber
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture
57139903. Linoleum | Linoleum

Werken bij MICHEL LUSIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL LUSIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL LUSIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL LUSIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van MICHEL LUSIAUX in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL LUSIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL LUSIAUX. Laat een reactie achter voor MICHEL LUSIAUX. MICHEL LUSIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL LUSIAUX. Leave a respond for MICHEL LUSIAUX. MICHEL LUSIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL LUSIAUX op de google maps. Adres en contacten MICHEL LUSIAUX
Location of MICHEL LUSIAUX on the google maps. Address and contacts of MICHEL LUSIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL LUSIAUX MICHEL LUSIAUX: NADINE DE COOPMAN | T.C.B. | AGENCE LE LITTORAL | IPAC | H.C. VOTTEM

Other related companies as MICHEL LUSIAUX: NADINE DE COOPMAN | T.C.B. | AGENCE LE LITTORAL | IPAC | H.C. VOTTEM

MICHEL LUSIAUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL LUSIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08829132080. Het bedrijf MICHEL LUSIAUX bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 135; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in MICHEL LUSIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL LUSIAUX is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL LUSIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL LUSIAUX, openstaande posities, locatie van MICHEL LUSIAUX op de kaart.

MICHEL LUSIAUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL LUSIAUX, company assigned to the tax number BE08829132080. The company MICHEL LUSIAUX is located at the address: RUE DE NAMUR 135; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in MICHEL LUSIAUX were not found.
The main activity of MICHEL LUSIAUX is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL LUSIAUX is not available. You also can look at reviews of MICHEL LUSIAUX, open positions, location of MICHEL LUSIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL LUSIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL LUSIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL LUSIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL LUSIAUX, employees, financial statistics.