FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC

Contactgegevens FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg Naar As 88 3670 Gruitrode - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-85-89-44 32-89-85-89-44

Fax (fax): 32-89-85-41-85 32-89-85-41-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC
Products information FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC

BTW identificatienummer (tax): BE08898071289
Ondernemingsnummer: 2381805419
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising gadgets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC
(Get full report from official database of BE for FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC
Addition kinds of activities for FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC

342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
514301. Melk | Milk
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
36210115. Voorgerechten, voor motoren | Starters, for motors
80110505. Ore, neus en keel specialist: arts / chirurg | Ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC in sociale netwerken
Look for responds of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. Laat een reactie achter voor FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. Leave a respond for FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC. FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC op de google maps. Adres en contacten FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC
Location of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC on the google maps. Address and contacts of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC: Aandrijvingen D'Hont P.D.C. NV | Smeyers D | JOJO BUITENSCH.KINDEROPV. | MARIA DAMS | BASISSCHOOL DE REGENBOOG

Other related companies as FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC: Aandrijvingen D'Hont P.D.C. NV | Smeyers D | JOJO BUITENSCH.KINDEROPV. | MARIA DAMS | BASISSCHOOL DE REGENBOOG

FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08898071289. Het bedrijf FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC bevindt zich op het adres: Weg Naar As 88 3670 Gruitrode - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising gadgets. Producten gemaakt in FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, openstaande posities, locatie van FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC op de kaart.

FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, company assigned to the tax number BE08898071289. The company FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC is located at the address: Weg Naar As 88 3670 Gruitrode - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising gadgets. Products created in FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC were not found.
The main activity of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC is not available. You also can look at reviews of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, open positions, location of FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLADVIES- & PROMOTIONBURO TELETRAFFIC, employees, financial statistics.