BONTINCK BVBA

Contactgegevens BONTINCK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONTINCK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONTINCK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 106, Dendermondsesteenweg 9260 Wichelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-69-03-79 32-93-69-03-79

Fax (fax): 32-93-68-22-28 32-93-68-22-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONTINCK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONTINCK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONTINCK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONTINCK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONTINCK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONTINCK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONTINCK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONTINCK BVBA
Products information BONTINCK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03911651611
Ondernemingsnummer: 7745605468
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BONTINCK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Profiel (profile): Fruit trees lane trees Conifers Ornamental shrubs Spec. large sizes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONTINCK BVBA
(Get full report from official database of BE for BONTINCK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONTINCK BVBA
Addition kinds of activities for BONTINCK BVBA

15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
16290404. Houtverwijdering | Timber removal
22111104. preuts | Buckram
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij BONTINCK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONTINCK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONTINCK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONTINCK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

 • Lader (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

 • Onderhoudsmechanieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Deerlijk-Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Software365

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

 • Kelner/Dienster (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

 • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

 • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

Zoek naar antwoorden van BONTINCK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BONTINCK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONTINCK BVBA. Laat een reactie achter voor BONTINCK BVBA. BONTINCK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONTINCK BVBA. Leave a respond for BONTINCK BVBA. BONTINCK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONTINCK BVBA op de google maps. Adres en contacten BONTINCK BVBA
Location of BONTINCK BVBA on the google maps. Address and contacts of BONTINCK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BONTINCK BVBA BONTINCK BVBA: HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV | FILCO | Mady Hayard | GARAGE LA BARRIERE | EQUATION

Other related companies as BONTINCK BVBA: HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV | FILCO | Mady Hayard | GARAGE LA BARRIERE | EQUATION

BONTINCK BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BONTINCK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911651611. Het bedrijf BONTINCK BVBA bevindt zich op het adres: 106, Dendermondsesteenweg 9260 Wichelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Fruit trees lane trees Conifers Ornamental shrubs Spec. large sizes. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in BONTINCK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONTINCK BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONTINCK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONTINCK BVBA, openstaande posities, locatie van BONTINCK BVBA op de kaart.

BONTINCK BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BONTINCK BVBA, company assigned to the tax number BE03911651611. The company BONTINCK BVBA is located at the address: 106, Dendermondsesteenweg 9260 Wichelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Fruit trees lane trees Conifers Ornamental shrubs Spec. large sizes. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in BONTINCK BVBA were not found.
The main activity of BONTINCK BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BONTINCK BVBA is not available. You also can look at reviews of BONTINCK BVBA, open positions, location of BONTINCK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONTINCK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONTINCK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONTINCK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONTINCK BVBA, employees, financial statistics.