LES BOUCHERIES DUFRAIS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • LES BOUCHERIES DUFRAIS
Private companiesMiscellaneous Repair Services • LES BOUCHERIES DUFRAIS

Contactgegevens LES BOUCHERIES DUFRAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES BOUCHERIES DUFRAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES BOUCHERIES DUFRAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE FERNAND DESONAY 0; 4801; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87228087 (+32-87228087) 87228087 (+32-87228087)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES BOUCHERIES DUFRAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES BOUCHERIES DUFRAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES BOUCHERIES DUFRAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES BOUCHERIES DUFRAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES BOUCHERIES DUFRAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES BOUCHERIES DUFRAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES BOUCHERIES DUFRAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES BOUCHERIES DUFRAIS
Products information LES BOUCHERIES DUFRAIS

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LES BOUCHERIES DUFRAIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES BOUCHERIES DUFRAIS
(Get full report from official database of BE for LES BOUCHERIES DUFRAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES BOUCHERIES DUFRAIS
Addition kinds of activities for LES BOUCHERIES DUFRAIS

33539902. Platen, aluminium | Plates, aluminum
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
83220604. Buurtcentrum | Neighborhood center

Werken bij LES BOUCHERIES DUFRAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES BOUCHERIES DUFRAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES BOUCHERIES DUFRAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES BOUCHERIES DUFRAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van LES BOUCHERIES DUFRAIS in sociale netwerken
Look for responds of LES BOUCHERIES DUFRAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES BOUCHERIES DUFRAIS. Laat een reactie achter voor LES BOUCHERIES DUFRAIS. LES BOUCHERIES DUFRAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES BOUCHERIES DUFRAIS. Leave a respond for LES BOUCHERIES DUFRAIS. LES BOUCHERIES DUFRAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES BOUCHERIES DUFRAIS op de google maps. Adres en contacten LES BOUCHERIES DUFRAIS
Location of LES BOUCHERIES DUFRAIS on the google maps. Address and contacts of LES BOUCHERIES DUFRAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES BOUCHERIES DUFRAIS LES BOUCHERIES DUFRAIS: BRASSERIE LEGRAND | STELCON BELGIE | BULOTI | PMU | FA. HERMINA

Other related companies as LES BOUCHERIES DUFRAIS: BRASSERIE LEGRAND | STELCON BELGIE | BULOTI | PMU | FA. HERMINA

LES BOUCHERIES DUFRAIS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES BOUCHERIES DUFRAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf LES BOUCHERIES DUFRAIS bevindt zich op het adres: AVENUE FERNAND DESONAY 0; 4801; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in LES BOUCHERIES DUFRAIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES BOUCHERIES DUFRAIS is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES BOUCHERIES DUFRAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES BOUCHERIES DUFRAIS, openstaande posities, locatie van LES BOUCHERIES DUFRAIS op de kaart.

LES BOUCHERIES DUFRAIS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES BOUCHERIES DUFRAIS, company assigned to the tax number BE06958435058. The company LES BOUCHERIES DUFRAIS is located at the address: AVENUE FERNAND DESONAY 0; 4801; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in LES BOUCHERIES DUFRAIS were not found.
The main activity of LES BOUCHERIES DUFRAIS is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES BOUCHERIES DUFRAIS is not available. You also can look at reviews of LES BOUCHERIES DUFRAIS, open positions, location of LES BOUCHERIES DUFRAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES BOUCHERIES DUFRAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES BOUCHERIES DUFRAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES BOUCHERIES DUFRAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES BOUCHERIES DUFRAIS, employees, financial statistics.