LE FILET MIGNON

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LE FILET MIGNON
Private companiesMotion Pictures • LE FILET MIGNON

Contactgegevens LE FILET MIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FILET MIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FILET MIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHRISTIAN MENDIAUX 49; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71458560 (+32-71458560) 71458560 (+32-71458560)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FILET MIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FILET MIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FILET MIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FILET MIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FILET MIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FILET MIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FILET MIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FILET MIGNON
Products information LE FILET MIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LE FILET MIGNON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FILET MIGNON
(Get full report from official database of BE for LE FILET MIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FILET MIGNON
Addition kinds of activities for LE FILET MIGNON

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
327500. Gipsproducten | Gypsum products
22111110. Bagage stoffen, katoen | Luggage fabrics, cotton
24990807. Polen, hout | Poles, wood
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
39150106. Machine ketting, platina of karaat goud | Machine chain, platinum or karat gold
51220302. antiseptica | Antiseptics
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service

Werken bij LE FILET MIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FILET MIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FILET MIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FILET MIGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van LE FILET MIGNON in sociale netwerken
Look for responds of LE FILET MIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FILET MIGNON. Laat een reactie achter voor LE FILET MIGNON. LE FILET MIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FILET MIGNON. Leave a respond for LE FILET MIGNON. LE FILET MIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FILET MIGNON op de google maps. Adres en contacten LE FILET MIGNON
Location of LE FILET MIGNON on the google maps. Address and contacts of LE FILET MIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FILET MIGNON LE FILET MIGNON: ALAIN CLEMENTZ | STIJLVOLLE EVENEMENTEN | DANIEL GOOSSENS | Herremans A | Pilisoft, Piet Lietaer

Other related companies as LE FILET MIGNON: ALAIN CLEMENTZ | STIJLVOLLE EVENEMENTEN | DANIEL GOOSSENS | Herremans A | Pilisoft, Piet Lietaer

LE FILET MIGNON is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FILET MIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf LE FILET MIGNON bevindt zich op het adres: RUE CHRISTIAN MENDIAUX 49; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in LE FILET MIGNON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FILET MIGNON is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FILET MIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FILET MIGNON, openstaande posities, locatie van LE FILET MIGNON op de kaart.

LE FILET MIGNON is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FILET MIGNON, company assigned to the tax number BE08550903320. The company LE FILET MIGNON is located at the address: RUE CHRISTIAN MENDIAUX 49; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in LE FILET MIGNON were not found.
The main activity of LE FILET MIGNON is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FILET MIGNON is not available. You also can look at reviews of LE FILET MIGNON, open positions, location of LE FILET MIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FILET MIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FILET MIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FILET MIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FILET MIGNON, employees, financial statistics.