JOHAN MELLAERTS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JOHAN MELLAERTS

Contactgegevens JOHAN MELLAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN MELLAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN MELLAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 19; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16635103 (+32-16635103) 16635103 (+32-16635103)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN MELLAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN MELLAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN MELLAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN MELLAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN MELLAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN MELLAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN MELLAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN MELLAERTS
Products information JOHAN MELLAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JOHAN MELLAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN MELLAERTS
(Get full report from official database of BE for JOHAN MELLAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN MELLAERTS
Addition kinds of activities for JOHAN MELLAERTS

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
20910332. Zalm, gezouten | Salmon, salted
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals

Werken bij JOHAN MELLAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN MELLAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN MELLAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN MELLAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van JOHAN MELLAERTS in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN MELLAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN MELLAERTS. Laat een reactie achter voor JOHAN MELLAERTS. JOHAN MELLAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN MELLAERTS. Leave a respond for JOHAN MELLAERTS. JOHAN MELLAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN MELLAERTS op de google maps. Adres en contacten JOHAN MELLAERTS
Location of JOHAN MELLAERTS on the google maps. Address and contacts of JOHAN MELLAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN MELLAERTS JOHAN MELLAERTS: Schoenmakerij Luc | LIBRAIRIE PINPIN | FRANSSEN | NEW KIDS | Cemac

Other related companies as JOHAN MELLAERTS: Schoenmakerij Luc | LIBRAIRIE PINPIN | FRANSSEN | NEW KIDS | Cemac

JOHAN MELLAERTS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN MELLAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf JOHAN MELLAERTS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 19; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in JOHAN MELLAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN MELLAERTS is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN MELLAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN MELLAERTS, openstaande posities, locatie van JOHAN MELLAERTS op de kaart.

JOHAN MELLAERTS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN MELLAERTS, company assigned to the tax number BE09276000976. The company JOHAN MELLAERTS is located at the address: DORPSSTRAAT 19; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in JOHAN MELLAERTS were not found.
The main activity of JOHAN MELLAERTS is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN MELLAERTS is not available. You also can look at reviews of JOHAN MELLAERTS, open positions, location of JOHAN MELLAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN MELLAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN MELLAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN MELLAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN MELLAERTS, employees, financial statistics.