JEAN GISTELINCK

Contactgegevens JEAN GISTELINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN GISTELINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN GISTELINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI TORLEYLAAN 17; 1654; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23565456 (+32-23565456) 23565456 (+32-23565456)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN GISTELINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN GISTELINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN GISTELINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN GISTELINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN GISTELINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN GISTELINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN GISTELINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN GISTELINCK
Products information JEAN GISTELINCK

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEAN GISTELINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN GISTELINCK
(Get full report from official database of BE for JEAN GISTELINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN GISTELINCK
Addition kinds of activities for JEAN GISTELINCK

26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij JEAN GISTELINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN GISTELINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN GISTELINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN GISTELINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van JEAN GISTELINCK in sociale netwerken
Look for responds of JEAN GISTELINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN GISTELINCK. Laat een reactie achter voor JEAN GISTELINCK. JEAN GISTELINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN GISTELINCK. Leave a respond for JEAN GISTELINCK. JEAN GISTELINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN GISTELINCK op de google maps. Adres en contacten JEAN GISTELINCK
Location of JEAN GISTELINCK on the google maps. Address and contacts of JEAN GISTELINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN GISTELINCK JEAN GISTELINCK: BBL | Lauwerysen-Driesen B.V.B.A. | AN TERMONIA | SUEBEL OIL SEALS | Net7 NV

Other related companies as JEAN GISTELINCK: BBL | Lauwerysen-Driesen B.V.B.A. | AN TERMONIA | SUEBEL OIL SEALS | Net7 NV

JEAN GISTELINCK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN GISTELINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf JEAN GISTELINCK bevindt zich op het adres: HENRI TORLEYLAAN 17; 1654; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in JEAN GISTELINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN GISTELINCK is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN GISTELINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN GISTELINCK, openstaande posities, locatie van JEAN GISTELINCK op de kaart.

JEAN GISTELINCK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN GISTELINCK, company assigned to the tax number BE05680725097. The company JEAN GISTELINCK is located at the address: HENRI TORLEYLAAN 17; 1654; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in JEAN GISTELINCK were not found.
The main activity of JEAN GISTELINCK is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN GISTELINCK is not available. You also can look at reviews of JEAN GISTELINCK, open positions, location of JEAN GISTELINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN GISTELINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN GISTELINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN GISTELINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN GISTELINCK, employees, financial statistics.