AN TERMONIA

Contactgegevens AN TERMONIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AN TERMONIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AN TERMONIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDPLEIN 8; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11221535 (+32-11221535) 11221535 (+32-11221535)

Fax (fax): +32 (14) 425-98-57 +32 (14) 425-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AN TERMONIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AN TERMONIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AN TERMONIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AN TERMONIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AN TERMONIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AN TERMONIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AN TERMONIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AN TERMONIA
Products information AN TERMONIA

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AN TERMONIA
(Get full report from official database of BE for AN TERMONIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AN TERMONIA
Addition kinds of activities for AN TERMONIA

372499. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph

Werken bij AN TERMONIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AN TERMONIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AN TERMONIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AN TERMONIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

 • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

 • Allround talent in het magazijn (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

 • Technisch Receptioniste (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

 • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

 • sorteermedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

 • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

  Type: Vaste Job

  Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

 • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

 • Tour guide Brugge (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIVA BRUSSELS

  Type: Flexijob

  )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van AN TERMONIA in sociale netwerken
Look for responds of AN TERMONIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AN TERMONIA. Laat een reactie achter voor AN TERMONIA. AN TERMONIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AN TERMONIA. Leave a respond for AN TERMONIA. AN TERMONIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AN TERMONIA op de google maps. Adres en contacten AN TERMONIA
Location of AN TERMONIA on the google maps. Address and contacts of AN TERMONIA

Andere gerelateerde bedrijven als come AN TERMONIA AN TERMONIA: BAKKERIJ KRUIMEL | Peeters L | KATHY | Verbruggen Charles | Demeulenaere A BVBA

Other related companies as AN TERMONIA: BAKKERIJ KRUIMEL | Peeters L | KATHY | Verbruggen Charles | Demeulenaere A BVBA

AN TERMONIA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AN TERMONIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf AN TERMONIA bevindt zich op het adres: LEOPOLDPLEIN 8; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AN TERMONIA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AN TERMONIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AN TERMONIA, openstaande posities, locatie van AN TERMONIA op de kaart.

AN TERMONIA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AN TERMONIA, company assigned to the tax number BE03243408203. The company AN TERMONIA is located at the address: LEOPOLDPLEIN 8; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AN TERMONIA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AN TERMONIA is not available. You also can look at reviews of AN TERMONIA, open positions, location of AN TERMONIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AN TERMONIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AN TERMONIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AN TERMONIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AN TERMONIA, employees, financial statistics.