FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA

Contactgegevens FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Moulin-Rouge 23 5660 Mariembourg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-31-17-18 32-60-31-17-18

Fax (fax): 32-60-31-15-55 32-60-31-15-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA
Products information FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA

BTW identificatienummer (tax): BE03571350097
Ondernemingsnummer: 2836090087
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Do-it-yourself hand held non-power tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA
(Get full report from official database of BE for FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA
Addition kinds of activities for FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA

20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
80699903. Geriatrische ziekenhuis | Geriatric hospital
82490300. Medische opleidingsdiensten | Medical training services

Werken bij FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsmedewerkers Dienstencheques te RONSE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het schoonmaken van woningen in de gemeente Ronse met dienstenchecques.

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. Laat een reactie achter voor FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. Leave a respond for FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA. FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA op de google maps. Adres en contacten FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA
Location of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA on the google maps. Address and contacts of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA: TRITON | InsaIT | TAERWE | Soens Pieter | Atomium (L')

Other related companies as FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA: TRITON | InsaIT | TAERWE | Soens Pieter | Atomium (L')

FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03571350097. Het bedrijf FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA bevindt zich op het adres: Rue Du Moulin-Rouge 23 5660 Mariembourg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Do-it-yourself hand held non-power tools. Producten gemaakt in FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, openstaande posities, locatie van FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA op de kaart.

FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, company assigned to the tax number BE03571350097. The company FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA is located at the address: Rue Du Moulin-Rouge 23 5660 Mariembourg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Do-it-yourself hand held non-power tools. Products created in FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA were not found.
The main activity of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA is not available. You also can look at reviews of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, open positions, location of FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMATERIAUX-SERVICE-FERY SA, employees, financial statistics.