HUGO VAN PRAET

Contactgegevens HUGO VAN PRAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGO VAN PRAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGO VAN PRAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JUNIORSLAAN 95; 2811; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15711219 (+32-15711219) 15711219 (+32-15711219)

Fax (fax): +32 (82) 710-99-64 +32 (82) 710-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGO VAN PRAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGO VAN PRAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGO VAN PRAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGO VAN PRAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGO VAN PRAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGO VAN PRAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGO VAN PRAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGO VAN PRAET
Products information HUGO VAN PRAET

BTW identificatienummer (tax): BE08187530517
Ondernemingsnummer: 6484375000
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HUGO VAN PRAET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGO VAN PRAET
(Get full report from official database of BE for HUGO VAN PRAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGO VAN PRAET
Addition kinds of activities for HUGO VAN PRAET

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
28139902. aërosolen | Aerosols
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
50729906. hangsloten | Padlocks
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij HUGO VAN PRAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGO VAN PRAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGO VAN PRAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGO VAN PRAET. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van HUGO VAN PRAET in sociale netwerken
Look for responds of HUGO VAN PRAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGO VAN PRAET. Laat een reactie achter voor HUGO VAN PRAET. HUGO VAN PRAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGO VAN PRAET. Leave a respond for HUGO VAN PRAET. HUGO VAN PRAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGO VAN PRAET op de google maps. Adres en contacten HUGO VAN PRAET
Location of HUGO VAN PRAET on the google maps. Address and contacts of HUGO VAN PRAET

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGO VAN PRAET HUGO VAN PRAET: CHRISTOPH DE BAERDEMAEKER | FRANKLIN COUSAERT | VRIJE LAGERE SCHOOL | Liboy Cl & Renaville P Bureau Juridique & Immobilier sa | Air Bruxelles

Other related companies as HUGO VAN PRAET: CHRISTOPH DE BAERDEMAEKER | FRANKLIN COUSAERT | VRIJE LAGERE SCHOOL | Liboy Cl & Renaville P Bureau Juridique & Immobilier sa | Air Bruxelles

HUGO VAN PRAET is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGO VAN PRAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08187530517. Het bedrijf HUGO VAN PRAET bevindt zich op het adres: JUNIORSLAAN 95; 2811; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in HUGO VAN PRAET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUGO VAN PRAET is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGO VAN PRAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGO VAN PRAET, openstaande posities, locatie van HUGO VAN PRAET op de kaart.

HUGO VAN PRAET is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGO VAN PRAET, company assigned to the tax number BE08187530517. The company HUGO VAN PRAET is located at the address: JUNIORSLAAN 95; 2811; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in HUGO VAN PRAET were not found.
The main activity of HUGO VAN PRAET is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGO VAN PRAET is not available. You also can look at reviews of HUGO VAN PRAET, open positions, location of HUGO VAN PRAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGO VAN PRAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGO VAN PRAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGO VAN PRAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGO VAN PRAET, employees, financial statistics.