HUGO HOFENBOOM

Contactgegevens HUGO HOFENBOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGO HOFENBOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGO HOFENBOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.MARTENSOMMEGANGSTRAAT 40BA; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52478090 (+32-52478090) 52478090 (+32-52478090)

Fax (fax): +32 (61) 885-93-67 +32 (61) 885-93-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGO HOFENBOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGO HOFENBOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGO HOFENBOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGO HOFENBOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGO HOFENBOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGO HOFENBOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGO HOFENBOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGO HOFENBOOM
Products information HUGO HOFENBOOM

BTW identificatienummer (tax): BE03587554931
Ondernemingsnummer: 7355590820
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HUGO HOFENBOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGO HOFENBOOM
(Get full report from official database of BE for HUGO HOFENBOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGO HOFENBOOM
Addition kinds of activities for HUGO HOFENBOOM

344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
34999919. Reels, kabel: metaal | Reels, cable: metal
35420200. Persmachines | Pressing machines
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij HUGO HOFENBOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGO HOFENBOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGO HOFENBOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGO HOFENBOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van HUGO HOFENBOOM in sociale netwerken
Look for responds of HUGO HOFENBOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGO HOFENBOOM. Laat een reactie achter voor HUGO HOFENBOOM. HUGO HOFENBOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGO HOFENBOOM. Leave a respond for HUGO HOFENBOOM. HUGO HOFENBOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGO HOFENBOOM op de google maps. Adres en contacten HUGO HOFENBOOM
Location of HUGO HOFENBOOM on the google maps. Address and contacts of HUGO HOFENBOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGO HOFENBOOM HUGO HOFENBOOM: KATRIEN VAN HULLE | Lescouhier N & G BVBA | HOTEL EVERGREEN | I.M.C.E. NV | Thalassa Beauty Center

Other related companies as HUGO HOFENBOOM: KATRIEN VAN HULLE | Lescouhier N & G BVBA | HOTEL EVERGREEN | I.M.C.E. NV | Thalassa Beauty Center

HUGO HOFENBOOM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGO HOFENBOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587554931. Het bedrijf HUGO HOFENBOOM bevindt zich op het adres: ST.MARTENSOMMEGANGSTRAAT 40BA; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in HUGO HOFENBOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUGO HOFENBOOM is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGO HOFENBOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGO HOFENBOOM, openstaande posities, locatie van HUGO HOFENBOOM op de kaart.

HUGO HOFENBOOM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGO HOFENBOOM, company assigned to the tax number BE03587554931. The company HUGO HOFENBOOM is located at the address: ST.MARTENSOMMEGANGSTRAAT 40BA; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in HUGO HOFENBOOM were not found.
The main activity of HUGO HOFENBOOM is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGO HOFENBOOM is not available. You also can look at reviews of HUGO HOFENBOOM, open positions, location of HUGO HOFENBOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGO HOFENBOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGO HOFENBOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGO HOFENBOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGO HOFENBOOM, employees, financial statistics.